Bold & Beautiful: Steffy’s wraak kan hoop breken / Liam


Ze zeggen dat de waarheid je zal bevrijden. Maar wat het zou kunnen doen voor de dochter van Ridge en Taylor… is dat ze een pad naar wraak inslaat.

Momenteel, The Bold and the Beautiful vertelt niet zozeer een verhaal als wel dominostenen op een rij. Een (Thomas’ framing van Brooke) staat direct voor een andere (Ridge’s breuk met Brooke) en een andere (Ridge’s insta-reünie met Taylor). Maar dit zijn geen gewone dominostenen, want als ze beginnen te vallen, zullen ze dat niet op een ordelijke manier doen – helemaal niet!

Steffy gaat het dak raken

Als Hope, gezien haar constante nabijheid tot Thomas, ontdekt dat hij de oproep van “Brooke” aan CPS vervalst om zijn ouders te herenigen, zou ze natuurlijk zijn wandaden onthullen. Binnen een nanoseconde kan Thomas strafrechtelijk worden vervolgd. (Meer daarover hier.) Ridge zou blijven zeggen: “Oeps … ik heb het opnieuw gedaan.” Taylor zou beseffen dat haar hernieuwde relatie met haar ex altijd in geleende tijd was. En Steffy … Met haar zou het kunnen gaan Echt onvoorspelbaar.

Steffy is misschien niet blij met Thomas – minder om tot het uiterste te gaan om mama en papa te herenigen dan om betrapt te worden. Maar de persoon met wie ze het echt gaat doen, is Hope. Als ze haar mond maar had gehouden, zou iedereen beter af zijn geweest, zou Steffy redeneren.

In plaats daarvan, omdat de weldoener Hope gewoon… had om te laten weten dat Thomas zijn vader voor de gek hield door te geloven dat Brooke hem ziek had gemaakt, zou Ridge’s “I do”-over met Taylor worden afgeblazen, zou hij sporen terug naar zijn ander favoriete ex-vrouw gewapend met een ontelbare mea culpas, en Steffy’s droom van een gerestaureerd familieportret zou worden verbrijzeld. Dus, in haar gedachten, zou Hope hebben betalen.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 19 – 23 februari 2024

Spelen met vuur

De zekerste manier voor Steffy om het aan Hope te houden, zou zijn dat ze Liam terug zou stelen. Maar aangezien Steffy gelukkig aan Finn is gekoppeld, zou ze dat niet willen doen, toch? Dus speelde ze gewoon hersenspelletjes met haar stiefzus, gebruikmakend van hun opnieuw samengestelde familie om inside jokes en intieme momenten met Liam te delen.

Geen dummy, Hope zou meteen doorhebben wat Steffy aan het doen is. Maar Hope zou ook verontrust zijn dat Liam het niet leek te zien. Naarmate ze van streek raakte, zou ze uiteindelijk steeds meer op Finn kunnen gaan leunen, die zou vertellen dat hij zijn vrouw had aangemoedigd om het verleden tot het verleden te laten behoren, maar het mocht niet baten.

Eindelijk zou Hope Steffy betrappen terwijl ze Liam een ​​nonchalante kus op de lippen gaf. Geen big deal in het grote geheel van dingen – en toch ook een stap te ver.

Een stap te ver

Hope zou weten dat als ze er een probleem van maakte met Liam, hij gewoon zou zeggen dat ze het buiten proporties opdreef. Dus zou ze Finn in vertrouwen nemen, die oneindig veel begripvoller zou zijn…

“Zijn we voorbestemd om altijd aan de buitenkant te kijken naar onze eigen relaties?” hij vraagt. “Zijn ze zelfs onze relaties, of zijn we gewoon plaatshouders voor Steffy en Liam?”

“Voor één keer”, antwoordt Hope, “zou ik willen dat iemand van mij houdt en alleen van mij.”

‘Dat verdien je,’ zegt Finn terwijl de muziek aanzwelt. ‘We doen allebei… nietwaar?’

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge verrast Taylor in Aspen

En zo zouden de vrienden zichzelf opgesloten voelen in een kus die veel intenser en gepassioneerder is dan degene die hun partners deelden. Dus Steffy zou haar wraak nemen, zeker – “Lope” zou zo goed als gedaan zijn. Maar op een manier die ze nooit had verwacht, zou ook haar eigen huwelijk in grote problemen komen.

Beoordeel Steffy’s verledenzowel als een intrigant en een dromer, in de onderstaande fotogalerij.