Bold & Beautiful Sterren plagen Steffy/Finn romantische reünie op The Talk


Het is het moment waar we allemaal op hebben gewacht… of toch niet?

Volgens Tanner Novlan (Finn) is het maar goed dat zijn alter ego niet te lang dood is gebleven. “Het is leuk om te zien dat Steffy een beetje rouwt”, grapte hij terwijl hij verscheen met co-ster Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) op de vrijdag 29 juli, aflevering van Het gesprek. “Omdat ze er meestal met een andere man vandoor gaat!”

Au. Klopt, maar toch… auw!

De twee waren daar om de reünie van het paar volgende week te plagen, die eerder die dag in de lucht begon te ontvouwen. Fans zaten zelfs op het puntje van hun stoel na de cliffhanger van die dag, waarin het leek alsof Finn er eindelijk in was geslaagd Steffy op te sporen, die door Monte Carlo dwaalde en rouwde om de echtgenoot die volgens haar voor altijd voor haar verloren was.

Meer: Wat hierna komt, zal veel mensen afschrikken

Toen de aflevering ten einde liep, leek Finn haar eindelijk te hebben gevonden. Maar nadat hij haar naam had geroepen en de in het zwart geklede schoonheid langzaam in slow motion begon te draaien, zwol de muziek aan… en dat was, zoals ze zeggen, alles wat ze schreven. Voor meer zouden we tot maandag moeten wachten.

Maar wacht even. Omdat de clips op Het gesprek toonde een heel ander scenario, met Steffy die kaarsen aanstak in een kerk terwijl haar steeds wanhopiger wordende echtgenoot hoog en laag naar haar zocht. Dit alles liet ons denken dat de show ons misschien grotendeels heeft vervalst met dat einde, en dat de vrouw die Finn heeft gevonden eigenlijk een vreemdeling is die van achteren een opvallende gelijkenis vertoont met Steffy!

Steffy vooruitzichten B&B

Wood en Novlan voegden zich bij de gastheren en, na een speciale knipoog te hebben gegeven naar Wood’s prachtige schoenen (waarvan ze toegaf dat ze allemaal over het uiterlijk gaan en slechts ongeveer een uur comfortabel zijn), vertelden de sterren iedereen over de nieuwe toevoegingen aan hun individuele families voordat ze sprongen recht in hun Vet en mooi verhaallijn.

Jacqueline houten schoenen

“Steffy is diepbedroefd”, gaf Wood toe, en legde uit waarom haar alter ego de behoefte voelde om Los Angeles te verlaten. “Ze is echt kapot.”

Meer: Bekijk foto’s van het verjaardagsfeestje van de dochter van Tanner Novlan

Wat betreft Novlan, na een grapje over Steffy’s reputatie om vrij snel verder te gaan, werd het serieuzer. “Hun liefde is zo diep en zo verbonden,” zei hij, eraan toevoegend: “Hij doet er alles aan om terug te keren naar zijn familie.

“Dit wordt episch”, beloofde hij. “Dit wordt een van de [scenes] ze zullen door de jaren heen op de hoogtepunten spelen.”
Totdat we het langverwachte moment zien ontvouwen, bekijk onze galerij hieronder vol met adembenemende foto’s van ‘Sinn’s’ reünie.

Video: The Talk/YouTube