Bold & Beautiful Sterren reageren op Steffy/Finn-huwelijksuitnodiging


Het was niet bedoeld om te lachen, maar toch…

Voor het geval je het op de een of andere manier nog niet hebt gehoord, The Bold and the Beautiful geeft een grote bruiloft voor Steffy en Finn. Natuurlijk, zoals elke andere ceremonie in de recente herinnering, zal het in de woonkamer van haar grootvader zijn, maar de gastenlijst zal een andere officiant dan Carter, de ex-man van de bruid, de adoptieouders van de bruidegom en de ultieme bruiloftscrash bevatten: de vrouw die gaf Finn af voor adoptie, Sheila Carter.

Meer: Parijs zou Steffy’s ergste nachtmerrie kunnen zijn

In de aflevering die op 2 augustus werd uitgezonden, onthulden Steffy en Finn aan hun familie dat ze onmiddellijk zouden trouwen, zo niet eerder, en stuurden hun huwelijksuitnodiging via internet. Tegelijkertijd breidde de soap de uitnodiging ook uit naar fans via hun sociale media… met de Instagram-versie die heel grappig commentaar kreeg van de sterren van de soap.

“Waren we het er niet over eens dat je niet meer op die verdomde motor zou rijden!” vroeg Matthew Atkinson, die broer-van-de-bruid Thomas speelt. Zeker, die fiets heeft een belangrijke (meestal tragische) rol gespeeld in het leven van Steffy, hoewel, zoals verschillende fans snel opmerkten, het was vanwege een ongeluk dat de schoonheid had tijdens het rijden op haar motor dat ze Finn in de eerste plaats ontmoette.

Meer: Wie is de vader van Finn?

Ondertussen was John McCook meer geïnteresseerd in de aanstaande reünie van alter ego Eric met zijn ex-vrouw. ‘Ik vraag me af of Sheila nog steeds die zwarte zijden negligé heeft die ze droeg toen we… nou ja, laat maar,’ grapte hij. Hoewel Eric’s verschillende opdrachten met Sheila nooit bijzonder goed eindigden, weet de hemel dat de man een groot hart heeft dat erin is geslaagd om de overtredingen van een mooie vrouw in het verleden te vergeven. Zou Sheila eindelijk haar droom kunnen waarmaken om haar portret boven de schoorsteenmantel te zien uitkomen?

Terwijl we wachten om het drama te zien ontvouwen – het huwelijk staat gepland voor 5 en 6 augustus – laat ons in de comments weten of je denkt dat Steffy en Finn uiteindelijk man en vrouw zullen worden. Bekijk dan de galerij hieronder waarin we hoogtepunten opnieuw bezoeken – of zouden het lowlights zijn? – van Sheila’s vele, vele schrikbewind.