Bold & Beautiful Twist-theorie: ligt Steffy al jaren in coma?


Ze kunnen zelfs overtreffen Dallas!

Sindsdien The Bold and the Beautiful kondigden aan dat hun grote wending eraan komt, fans zijn druk bezig geweest om erachter te komen wat het zou kunnen zijn. Is het een dood? Een terugkeer? Zijn de Forresters hun bedrijf kwijt? Meerdere sterfgevallen en terugkeer?

Meer: Rena Sofer wakkert ‘Quarter’-fans aan

Dan is er de theorie die zo briljant is dat ze in theorie al deze dingen zou kunnen omvatten. Fans hebben erop gewezen dat ze de laatste tijd eigenaardigheden vertonen op sociale media en dat personages blijven praten over dingen die op een “droom” lijken. En daardoor vroegen ze zich natuurlijk af: wat als alles waar we naar hebben gekeken? is een droom? En wat als het de afgelopen twee jaar is geweest?

Maar wiens droom zou het zijn? Steffy’s natuurlijk! Ze zit er in sinds haar motorongeluk met Bill, twee jaar geleden. Fan Marco twitterde een gedetailleerde uitleg van wat het allemaal zou betekenen!

Meer: Krista Allen deelt de uitdagingen van het spelen van Taylor

Dat zou natuurlijk haar verslaving aan pijnstillers wegvagen, haar relatie met Finn en, nou ja, alles dat is sindsdien in de show gebeurd. Er kan een willekeurig aantal onsmakelijke samenzweringen van de afgelopen jaren zijn die verdwenen zouden zijn. Het zou ook logisch zijn waarom Steffy zo geobsedeerd is door het herenigen van haar ouders. Onze diepste verlangens komen vaak tot uiting in onze dromen, of we er nu wel of niet aan toegeven als we wakker zijn.

Er zijn geen gebrek aan ideeën over hoe dit de show zou kunnen veranderen wanneer deze eindelijk wordt onthuld, maar verrassend genoeg zijn een heleboel fans aan boord met de theorie. Steffy’s coma zou kunnen een kans zijn om de cast op te schudden, misschien wat karakters uit te knippen en anderen toe te voegen – maar het kan ook gewoon een kans zijn om de karakters op te schudden.

Misschien te dromen

Misschien droomt Stephanie over mensen omdat ze tijdens haar coma nog steeds mensen tegen haar kon horen praten. Ze verwerkt stukjes en beetjes op haar eigen manier terwijl ze stemmen heeft gehoord en haar dierbaren hebben haar verteld wie er in de stad is en wat er in hun leven gebeurt.

Ze zou bijvoorbeeld van Finn kunnen dromen, omdat hij echt haar dokter is, en ze hoort hem elke dag tegen haar praten als hij haar controleert. Dat zou zich natuurlijk vertalen in een relatie en liefde! De arme Hayes zou natuurlijk weg zijn, maar er zou nog tijd voor hen zijn om hun arts/patiënt-romantiek op te bouwen nadat ze wakker is geworden en een nieuwe baby Hayes heeft gemaakt.

De vraag zou echter zijn of Sheila niets meer is dan een vreselijke nachtmerrie van Steffy of dat ze daadwerkelijk terug in de stad is. Zoals Marco hierboven opmerkte, als ze niet langer Finns moeder is, niet meer proberen te begrijpen wanneer ze hem had.

Ze kan echter nog steeds in de stad zijn… en samenwerken met Bill! We hebben al gesuggereerd dat hij degene zou kunnen zijn die haar terugkeer financiert. Bovendien weten we allemaal dat Bill van gevaarlijke vrouwen houdt (herinner je je de stomende slaapkamerscène van hem en Quinn nog?). En hij was er nooit tijdens Sheila’s schrikbewind, dus hij zou haar niet per se haten zoals iedereen in Los Angeles.

Thorsten Kaye, Don Diamont, Kimberlin Brown, ridge, sheila, bill, jpi bb

Bovenstaand: Kunnen we Sheila en Bill ertoe brengen samen te werken (en samen te voegen) om Ridge neer te halen?

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Annika Noelle pakt de veranderingen van Hope uit

Plus, Bill is niet boven zijn eigen borderline psychotische buien. Hij beraamde ooit een plan om Amber te vermoorden, dreigde Deacon te vermoorden en liet Ridge uit een helikopter gooien in wat, voor zover Bill wist, zijn dood zou zijn geweest. Hij is gechanteerd, omgekocht en heeft, net als Sheila, geen liefde voor de Forresters – zou hij echt nee tegen haar zeggen? Vooral als hij dacht dat iemand haar chaos onder controle kon houden.

Dan is er de familie van Steffy. Wat als Hope de moederfiguur van Douglas is, niet omdat ze de voogdij over hem deelt in een bizarre juridische regeling, maar omdat zij en Thomas echt getrouwd zijn? De drie zijn altijd samengebonden in haar coma omdat ze bijna altijd samen zijn als ze haar bezoeken. Na Steffy’s ongeluk draaide Thomas zich helemaal alleen en verdiende hij opnieuw de liefde en het respect van Hope.

Wat is er met Liam gebeurd? Het is duidelijk dat hij de afgelopen twee jaar Steffy heeft bezocht, smachtend naar haar. Zijn hart wil altijd wat hij niet kan hebben! Al die groei van de afgelopen jaren verdween uit het raam zodra ze in coma raakte. Ze hebben tenslotte samen een kind! Hij had moeten ingrijpen en een fulltime ouder zijn geweest, wensend dat Steffy terug was om zich bij hen te voegen.

Op de een of andere manier zou Steffy moeten weten dat Deacon terug in de stad is, maar wat als ze het weet omdat ze zijn stem heeft gehoord… als hij Taylor komt bezoeken? Ja, ze zouden samen zijn. Taylor zou naar de stad zijn teruggekeerd zodra Steffy in coma raakte. Ze zou er dus zijn geweest toen Deacon in 2021 uit de gevangenis kwam en terugkeerde naar de stad, zo vastbesloten om een ​​betere man te worden dat hij professionele hulp zocht. In plaats daarvan heeft hij Taylor misschien aangemoedigd om een ​​grens te overschrijden of te terwijl ze geduldig en dokter waren!

En, in de grootste, meest ongelooflijke schok van allemaal … Brooke en Ridge zouden nog steeds zonder problemen gelukkig getrouwd zijn! Noch Deacon, noch Taylor hebben zelfs maar een deuk in hun liefde gemaakt. Schokkend, toch? Brooke is er de hele tijd voor haar man geweest, aangezien hij al twee jaar te maken heeft met de coma van zijn dochter.

Matthew Atkinson, Henry Joseph Samiri, Annika Noelle, thomas, douglas, hoop, jpi bb

Meer: Dit is Thomas die denkt: “Wauw, ik ben zo blij dat ik niet psychotisch werd over deze twee. Dat zou een totale nachtmerrie zijn!”

Krediet: Jill Johnson/JPI

Meer: Katherine Kelly Lang weegt op de beste zoener

Er is zoveel potentieel om personages te resetten of ze op allerlei nieuwe manieren door elkaar te schudden. Dat potentieel groeit natuurlijk alleen maar naarmate de theorieën wilder worden. Want bij één idee horen eindeloze variaties.

Er is het Thomas coma-idee dat suggereert dat hij bewusteloos is geweest sinds hij zijn hersenletsel had. Zou dat het hele Hope-etalagepop-gedoe ook elimineren? Omdat we er vrij zeker van zijn dat we allemaal het gevoel hadden dat we verdwaald waren in een koortsdroom terwijl we ernaar keken.

Dan is er de Liam-comatheorie. Dat maakt dingen echt open, want kies zelf wanneer je wilt dat dat begint. Die arme jongen heeft zoveel hersenschudding opgelopen dat we verbaasd zijn dat hij zijn naam nog kan herinneren. Nou ja, meestal. Daar was dat Adam en Eva moment.

Eén fan suggereerde zelfs dat de show helemaal is geweest Phoebeis in coma en wordt daarna wakker 13 jaar! Dat zou nu een twist zijn. Hoewel die reset misschien een beetje te extreem is voor de meeste fans. (Om nog maar te zwijgen van de show.) Dat gezegd hebbende, zou het een kans zijn om volledig dingen omgooien. En het grootste ding om op te fleuren? Stephanie zou nog kunnen leven!

Wat vind je van dit enorme twist-idee? Zou Steffy in coma kunnen zijn of iemand anders? Wat zouden jouw droomverhaallijnen zijn? De lucht is de limiet op wat Vet en mooiIk zou hier wat mee kunnen!

Laat het ons hieronder weten, neem dan, voordat je op pad gaat, misschien een kijkje in onze bijgewerkte Vet en mooi cast galerij. Wie weet? In korte tijd zou die galerij er heel anders uit kunnen zien!