Bold & Beautiful Twist zou Steffy redden – en ervoor zorgen dat Liam de hoop voor altijd verliest


Met één klap zou het hele canvas ondersteboven worden gekeerd.

We hebben eerder besproken hoe weinig we weten over Steffy’s nieuw geslagen verloofde The Bold and the Beautiful​ En het is prima voor ons om in het donker te worden gehouden, omdat het enkele verleidelijke mogelijkheden biedt (inclusief de moeder van allemaal

Maar het is iets heel anders dat Kelly’s vader net zo weinig weet over haar aanstaande stiefvader als wij onze postbode. Dus zelfs als hij de aantrekkingskracht zou kunnen weerstaan ​​die hij af en toe lijkt te voelen voor ex-vrouw Steffy, zou hij toch de 411 op Finn willen hebben. Als de dokter niet zou komen, zou Liam een ​​pagina uit het draaiboek van papa Bill kunnen nemen en een privédetective inhuren om Finn te onderzoeken.

Liam zou niet proberen om problemen te veroorzaken, haasten we ons om toe te voegen. Evenmin zou hij iets willen toevoegen aan ons aftellen van zijn meest idiote bewegingen ooit​ Hij zou gewoon willen weten wat voor soort man veel tijd zou doorbrengen met zijn eerstgeborene. En wat hij zou ontdekken, zou zijn mond doen openvallen. We denken iets in de trant van die van moeder Finn sorta heeft ons doen geloven dat zijn overleden persoon feitelijk is opgesloten in een psychiatrisch ziekenhuis – ondanks het feit dat ze net zo gezond is als jullie allemaal.

Misschien niet u​ Je weet wie je bent.

Finn donkere kant B&B

“Wat? Im zo gezond, ik draag dwangbuizen omdat ze een flatterend silhouet creëren. “

Meer: Waar scoort Finn bij het aftellen van onze beste dokters?

Moeder Finnegan zou weten waar alle lichamen begraven liggen – misschien figuurlijk, misschien letterlijk. Dus haar zoon stopte haar ergens waar niemand haar tirades zou geloven. Wanneer Liam, in het belang van volledige openheid, Hope over zijn ontdekking zou vertellen – nadat hij allebei was begonnen en sloot zijn onderzoek af – ze zuchtte gewoon. Diep.

“Ik was niet eens van de laatste draaimolen af”, zei ze dan met een droevige glimlach, “en nu al, je steekt je hand naar me uit, alsof je denkt dat ik op de volgende wil stappen .

‘Nee’, vervolgde ze. Hope zou begrijpen waarom Liam nieuwsgierig zou zijn, zelfs bezorgd zou zijn over Finn. En als Liam een ​​andere man was en Steffy een andere vrouw, zou dat misschien in orde zijn. Natuurlijk. Verstandig.

Maar Liam en Steffy zijn geen andere mensen. Het maakt niet uit hoeveel Hope ze zou wensen, hoeveel soms ook ze zou willen dat ze waren … ze zouden altijd Liam en Steffy zijn. En onder alles wat ze deden, zou er altijd die aanhoudende aantrekkingskracht zijn.

Meer: Bold & Beautiful’s ‘Old Man Sweater Brigade’ [PHOTO]

Hope wilde er geen deel van uitmaken. ‘Ik zal altijd van je houden’, zei ze tegen Liam. ‘En ik zal altijd het beste voor je willen. Maar ik wil nog iets meer dan dat.

‘Ik wil het beste voor me,’ zou ze eraan toevoegen. “Ik wil Beth laten zien dat het soms oké is om jezelf op de eerste plaats te stellen. Soms moet je gewoon. Ik moet. En ik ben.”

Daarmee zou Hope, behalve als coparent, voorgoed uit Liam’s leven verdwijnen. Waar zou ze heen gaan? Hoe zou Liam het aanpakken als er geen twee vrouwen zijn om tussendoor te pingpongen? En hoe zou hij het tegen Steffy zeggen dat haar meneer Right misschien niet is alle Rechtsaf? We zouden niet kunnen wachten om erachter te komen.

Wat denk je, Vet en mooi fans? Kun je je een scenario als dit voorstellen? Zou jij Leuk vinden het aan? Onderweg naar de commentaren, stop je bij de onderstaande fotogalerij om de hoogte- en dieptepunten van opnieuw te bekijken De gekwelde romance van Liam en Hope