Bold & Beautiful: Waarom de giftige relatie van Liam en Hope moet eindigen

Om Whoopi Goldberg te parafraseren in Geest, “Hoop, je bent in emotioneel gevaar, meisje!”

Wanneer The Bold and the Beautiful’s Liam sliep met Steffy, degenen onder ons die bekend waren met zijn geschiedenis waren niet bijzonder verrast. Toen Steffy – intiem geweest met zowel haar ex-man als nieuwe beau Finn – zwanger bleek te zijn, zagen fans het een mijl verderop aankomen. Maar toen Liam eindelijk biechtte bij de one night stand, zo deed hij dat allebei en Hope’s reactie deed de kijkers schreeuwen naar hun schermen … en luchten op Twitter.

Meer: De B ​​& B-confrontatie die we graag willen zien

Na weken van zomen en klauwen en zeggen hoe hij simpelweg had om Hope te vertellen, toen Liam het eindelijk deed, was het op de wreedste manier mogelijk. Toen hij eindelijk onthulde dat hij haar bedrogen had met, van alle mensen, Steffy, smeekte hij zijn vrouw om hem te vergeven.

Hope had een van de pijn geëtst gezicht en probeerde de woorden van haar man te verwerken. ‘Als je iemand anders ontrouw was geweest, zou het pijn hebben gedaan’, gaf ze toe. ‘Maar Steffy? Gezien de geschiedenis die wij drieën delen? Het is als een mes, Liam. “

Toch was er nog een laatste wending in het verschiet, nog een geheim dat onthuld moest worden. We wisten dat het zou komen en wisten dat het zo verwoestend zou zijn voor Hope dat we bijna weg wilden kijken. Omdat ze duidelijk zou proberen Liam te vergeven. Ze waarschuwde zelfs dat als ze het op de een of andere manier in haar hart zou vinden om dat te doen, de vreselijke zonde die hij tegen hun liefde had begaan ‘nooit meer zou kunnen gebeuren’.

En dat was toen Liam de laatste bom liet vallen. “Er is nog iets dat je moet weten,” zei hij, “en het is groot.”

Verwerk dat even. Liam smeekte zijn vrouw om vergeving voordat vertelde haar de volledige omvang van zijn overtredingen. Het moment zou komisch zijn geweest als de gekwelde uitdrukking op Hope’s gezicht er niet was geweest, toen ze langzaam begon te beseffen dat de one-night-stand van Liam en Steffy misschien tot een zwangerschap had geleid.

Met deze nieuwe informatie die in haar oren klonk, leek Hope haar breekpunt te hebben bereikt. ‘Je ging gewoon weg en gooide het allemaal weg omdat je vergat wie ik was,’ huilde ze, woedend dat Liam’s acties tot stand waren gekomen vanwege zijn verkeerde overtuiging dat ze Thomas had gekust. “Je verloor het vertrouwen in mij, en je verloor het vertrouwen in ons, en je wendde je tot Steffy.”

Meer: De belangrijkste verandering die we voor Liam moeten zien

En toen zei Hope de woorden die sommige kijkers deden twijfelen. “Dus wat gaan we nu doen?” zij vroeg. “Hoe gaan we er voorbij als je de vader van die baby bent?”

Voor velen thuis was er maar één antwoord op deze vraag: jij niet doen kom eroverheen, je loopt eindelijk weg van de man die je keer op keer pijn heeft gedaan. Of zoals @GastonPonciano het uitdrukte …

“Meisje, je kunt maar beter rennen.”

De mensen bij Liam zijn zo boos dat het hem is gelukt om het onmogelijke te doen: fans van Steffy verenigen met degenen die #TeamHope zijn, die bijna allemaal zijn overeengekomen dat beide vrouwen iemand veel beter verdienen. Maar wat zegt u, vriendelijke lezer, over het onderwerp? Moet Hope Liam vergeven, of hem opzij duwen en een nieuwe liefde zoeken? We weten dat je gedachten hebt, dus deel ze in het commentaargedeelte. Bezoek dan onderstaande galerij en beleef de hoogte- en dieptepunten van De vaak beproefde romance van Liam en Hope.Plaats een reactie