Bold & Beautiful: Waarom Li Finn in leven houdt van Steffy, wat nu?


Wat denkt de moeder van de hunk?

Bijna vanaf het begin vermoedden we dat Vet en mooi’s Finn stierf niet echt de nacht dat zijn moeder hem per ongeluk vol met lood pompte. Maar zelfs wij waren geschokt door hoe snel de show ervoor koos om te onthullen dat hij nog leefde (zo niet helemaal goed) en in een verduisterde kamer werd gehouden door adoptiemoeder Li!

Nauwelijks hadden we een glimp opgevangen van een bewusteloze Fin of ons hoofd vulde zich met vragen … en dat gold ook voor onze Twitter-feed met die van fans. Laten we een diepe duik nemen in Finns wederopstanding en kijken of we niet gezamenlijk met enkele antwoorden kunnen komen!

1) Hoe ziet Li dit uitpakken?

Vet li finn alive

‘Weet je wie mijn acties zou goedkeuren? Stephanie Forrester. Ze heeft een paar kinderen weggestopt!’

Krediet: CBS-screenshot

Op het eerste gezicht lijkt wat Li doet ronduit wreed, vooral waar het Steffy en Hayes betreft. Hoe durft ze niet te onthullen dat Finn leeft! En toch kregen we een beter beeld van haar motivaties tijdens de aflevering die op 24 mei werd uitgezonden. “Je raakte verstrikt in de wereld van Steffy. De Forresters en al hun bagage.’ Zoals fans vanaf het begin opmerkten, leek Sheila niet veel interesse te tonen om deel uit te maken van Finns leven totdat hij in de modieuze clan trouwde. Maar als Li erin slaagt haar zoon te genezen, zal hij dan niet gewoon terugrennen naar Steffy… met bagage en zo?

2. Hoe ter wereld heeft Li dit voor elkaar gekregen?

Lees ook:  Bold & Beautiful's Scott Clifton tegen Liam Haters:' He's Terrible '

Zoals we al vermoedden, veegt de zeep hier min of meer over details. We weten nu dat Steffy en Finn op de een of andere manier naar verschillende ziekenhuizen werden gebracht. Ondanks dat Finn een “zwakke pols” had in de ambulance, schreef de behandelend arts hem blijkbaar af, waardoor Li Finns dood in scène kon zetten, de overlijdensakte kon ondertekenen en hem naar buiten kon smokkelen. Hoe slaagde ze erin om een ​​hele miniatuur medische afdeling in te richten in wat lijkt op een hotelkamer zonder argwaan te wekken? We zullen het waarschijnlijk nooit weten…

3. Weet Jack wat zijn vrouw heeft gedaan?

Aan de ene kant, als Jack weet dat Li voor hun comateuze zoon zorgt, kan het helpen om een ​​paar vragen te beantwoorden, met name over hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen. (Twee hoofden zijn beter dan één!) Aan de andere kant, gezien haar woede over het feit dat Jack haar nooit heeft verteld dat hij zowel Finns adoptie- als biologische vader was, zou ze niet geneigd zijn hem over haar daden te vertellen.

4. Hoe werd Sheila voor de gek gehouden?

gewaagde mooie sheila luistert screenshot

Toegegeven, dit is niet een van Sheila’s betere vermommingen, maar…

Krediet: CBS-screenshot

Natuurlijk, we kregen te horen dat Li weigerde om Sheila Finn te laten zien. Maar sinds wanneer kan iemand Sheila ervan weerhouden te doen wat ze wil? Hoewel we er de laatste tijd niet veel bewijs van hebben gezien, is Sheila een meester in vermomming die gemakkelijk scrubs had kunnen aantrekken om Finn’s lichaam te zien… en onmiddellijk achterdochtig werd toen er geen lichaam te zien was!

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 2 – 6 januari 2023

5. Zal dit er op de een of andere manier toe leiden dat Sheila de gevangenis vermijdt?

Hoe moeilijk het ook te geloven is, dit is heel goed mogelijk. Zeepsteden zijn tenslotte gevuld met personages die deed vreselijke dingen en kwam ermee weg. Dagen van ons leven‘ Ben is een seriemoordenaar, Algemeen ziekenhuis is volgepropt met “goede” gangsters, en zelfs Vet en mooi’s eigen wereldberoemde psychiater (patent aangevraagd), Taylor, schoot Bill in de rug. Slechte mensen komen soms weg met slechte dingen, zowel in de echte wereld als in de reelwereld.

6. Hoe lang duurt het voordat Steffy en Liam weer contact hebben?

Stoere mooie Steffy Liam keuken

Als Liam een ​​vrouw in crisis ziet, gaat hij standaard op één knie, klaar om een ​​aanzoek te doen.

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Maak kennis met de nieuwe baby van Jacqueline MacInnes Wood!

Oh, haal die geschokte blik van je gezicht. Ja, Steffy is een rouwende weduwe, maar we weten allemaal dat wanneer ze op haar kwetsbaarst is, ze ook de grootste fouten maakt. Ze leeft misschien niet langer in de verkeerde waan dat Liam haar man is, maar ze delen wel een kind en een heleboel herinneringen samen. En de hemel weet dat Liam niets liever doet dan een noodlijdende jonkvrouw te hulp te schieten.

7. Wanneer zullen Steffy en Finn eindelijk herenigd worden?

Stoere B&B Steffy Finn kus make-up HW

Hoe lang zal Li deze gekke kinderen uit elkaar kunnen houden?

Krediet: Howard Wise/JPI

Dat is duidelijk de ultieme beloning voor het leven van Finn, toch? Geen enkele show betaalt zo goed uit als deze, dus het is gemakkelijk voor te stellen dat ze samen over het strand rennen en elkaar in de armen vallen. Het is ook gemakkelijk voor te stellen dat dit pas zal gebeuren nadat er iets is gebeurd dat hun toekomstige geluk verder bemoeilijkt. En nu Steffy’s portrettist, Jacqueline MacInnes Wood, is bevallen van haar derde kindhet is de vraag hoe haar zwangerschapsverlof het verhaal zal beïnvloeden!

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers for February 1, 2021: Brooke Learns About Steffy's Pregnancy! | Soap Opera News

Zoek uit wat Tanner Novlan te zeggen heeft over Finns opstanding. Dan, terwijl we ongeduldig wachten op de volgende wending in het verhaal, waarom zouden we dan niet de tijd doden door elke beat van De epische romance van Steffy en Finn?