Bold & Beautiful: Wat gebeurt er na de ramp met de bruiloft van Ridge/Taylor?


Er valt nog een grote schoen te droppen…

Het is al eerder gezegd, maar ik moet het herhalen: het zou geen Forrester-bruiloft zijn als er geen klein drama was! In het geval van de poging van Ridge en Taylor om door het gangpad te rennen, was er heel veel … en er zijn nog verschillende grote kaarten die de komende dagen nog moeten worden gespeeld. Maar laten we eerst eens kijken naar de winnaars en verliezers in de nasleep van Vet en mooi’s grote, sweeps-eindigende bruiloft.

WINNAAR: Steffy Forrester

Vanaf het moment dat ze erachter kwam wat Thomas had gedaan, was ze klaar om de thee te morsen, zelfs als dat betekende dat ze haar broer voor de bus moest gooien. Niemand heeft harder gepleit voor een hereniging van Ridge en Taylor, maar Steffy wist wat er moest gebeuren… zelfs als het haar vader terug in Brooke’s armen zou sturen.

Steffy Taylor Carter Ridge bruiloft B&B

Meer: Gaat het verhaal van Hope een tragische wending krijgen?

VERLIEZER: Ridge Forrester

Waar beginnen we eigenlijk? Met de eikel die zijn huwelijk beëindigde zonder ook maar een verklaring? Terwijl hij Taylor letterlijk een aanzoek deed op de dag nadat hij Brooke had verlaten? Ik denk dat we Ridge’s twijfelende romanticus zouden moeten vinden, maar hij is een narcist geworden (voeg hier een heel slecht woord in), en ik kan me niet voorstellen hoe ze onze collectieve geest veranderen.

WINNAAR: Douglas Forrester

Lees ook:  Bold & Beautiful: Zullen Finn en Steffy het uitmaken over Sheila?

Mijn dierbaarste wens kwam uit toen Douglas op play aan de telefoon drukte en de wandaden van zijn vader onthulde. (Oké, mijn tweede grootste wens, met nr. 1 is dat deze show meerdere verhalen gaat vertellen.) Ik wou alleen dat Hope en Liam erbij hadden kunnen zijn, zodat ze onmiskenbaar bewijs van Thomas’ schurk kon horen, en Liam precies kon zeggen wat we allemaal weet dat hij dat uiteindelijk zal doen: “Ik zei het toch.”

Thomas warmt Douglas op verwijder app bb

VERLIEZER: Taylor Forrester

Deze doet pijn, eerlijk gezegd. Ik hou van Taylor, en net als vele anderen wil ik zoveel beters voor haar. Ik kan het niet helpen dat ik wenste dat zij degene was geweest die de bruiloft had stopgezet, bekent wat ze wist en zei: “Ridge, we moeten onszelf nu aan de kant zetten en onze zoon helpen, want hij heeft het duidelijk nodig.” In plaats daarvan koos ze ervoor om te zwijgen … iets dat haar duidelijk in de kont zal bijten.

Meer: Zou Taylor’s nieuwe liefde kunnen zijn… [Spoiler]?!?

Wat betreft wat er daarna moet gebeuren… nou, in onze dromen zou Ridge terug rennen naar Brooke, alleen om haar de deur voor zijn neus te laten dichtslaan. “Je geloofde het ergste van me en maakte toen een einde aan ons huwelijk zonder me ook maar de kans te geven het uit te leggen”, zou ze kunnen zeggen.

Elders moet Taylor eindelijk beseffen dat ze zoveel meer is dan de tweede keus van Ridge. Ze heeft zoveel te bieden en moet een man vinden die haar echt waard is. (We zouden Deacon hebben voorgesteld op basis van hun vroegere chemie, maar het hele Sheila-gedoe heeft ons daarover van gedachten doen veranderen. Hoe zit het met Finn’s vader? Hé, waar is Finns vader?)

Lees ook:  Bold & Beautiful's Don Diamont: foto's van de bruiloft van zoon Alexander

Eindelijk is het tijd voor Vet en mooi’s schrijvers om niet meer terug te gaan naar de bron Brooke/Ridge/Taylor. Sorry, maar de vrouwen moeten beseffen dat hij giftig is, en hij moet iemand vinden om van te houden… als hij al weet wat dat betekent. Alle drie de personages moeten verder… voor hun bestwil, en voor ons.

Laten we, voordat we verder gaan, nog een laatste keer terugkijken op de bruiloft die is ontstaan zoveel sappig drama.