Bold & Beautiful: Welke stellen samen zijn of uit elkaar gaan — Foto’s


Het leven gaat snel in Los Angeles – en koppels nog sneller!

Wonen en liefhebben in Los Angeles – klinkt als een geweldige naam voor een film, toch? Nou, films wens ze zouden in anderhalf uur evenveel romantisch drama kunnen persen als The Bold and the Beautiful doet in een derde van die tijd. Als het CBS-schuim een ​​indicatie is, is de stad van engelen een oneindig broeinest van driehoeken, vierhoeken en het uitwisselen van koppels. Er zijn zelfs zoveel wisselingen van romantische partners gaande, dat het moeilijk kan zijn om bij te houden of Ridge bij Brooke of Taylor is, niet alleen afhankelijk van de week, maar ook tussen het begin en het einde van een aflevering!

Meer: Naomi Matsuda denkt na over de toekomst van Li

Dus wat is er nu een beter idee dan een koppelrapport voor de show? Wie is met wie, wie zou het kunnen hebben en wie zal waarschijnlijk nooit, maar dan ook nooit meer bij elkaar komen! Toegegeven, als het gaat om Vet en mooiis er altijd het risico dat het binnen 30 minuten verouderd is, maar we moeten hebben sommige startplaats om deze romances te ontdekken, toch?

Thorsten Kaye, Krista Allen ridge taylor jpi bb

“Wat als we een stel zijn op dinsdag en donderdag, en ik ben getrouwd met Brooke op maandag, woensdag en vrijdag?”

Krediet: Howard Wise/JPI

En wat is een betere tijd dan nu? Finn en Steffy zijn eindelijk herenigd. Deacon en Taylor genereren zoveel vonken, soms denken we dat het nog steeds 4 juli is en – oh wacht, kuste ze Ridge weer? Even wachten graag. Ik ga even wat updaten…

Oké, misschien als we dit allemaal opschrijven, helpt het deze mensen om dingen genoeg uit te zoeken om vaste relaties op te bouwen. Eerlijk gezegd, wie had ooit gedacht dat Liam in een van de meest stabiele relaties terecht zou komen en eindelijk zou werken met Hope? Voor nu…

Meer: De wending die Zende zou kunnen zien overnemen!

Hoe dan ook, als je hulp nodig hebt bij het uitzoeken wie Eric’s ware liefde is, of dat Paris ooit de hoop heeft gelukkig te zijn zonder tussenkomst van mama, neem dan een kijkje in onze galerij. Maar kom niet naar ons toe als elk paar op de lijst verschuift tegen de tijd dat je klaar bent met lezen. Liefde in Los Angeles kan brutaal zijn!

Klik op de fotogalerij hieronder om de volledig overzicht van alle Vet en mooi koppels.