Bold & Beautiful: Zal ​​Bill/Steffy het weer eens worden als ze van Finn scheidt?


“In veel opzichten is zij de vrouwelijke versie van hem.”

In het afgelopen jaar of zo, Vet en mooi kijkers is verteld dat Bill Katie probeert terug te winnen. Ze aarzelt echter om hem voor de zoveelste keer in haar hart te sluiten. Volgens Don Diamont zou Bills favoriete ex-vrouw er verstandig aan doen hem op afstand te houden… vooral als een van zijn voormalige minnaars weer beschikbaar komt.

En nee, hij heeft het niet over Brooke!

“Als je terugdenkt aan toen Steffy en Bill voor het eerst betrokken raakten,” herinnert hij Soaps.com, “was het heel, heel intens – de seksuele chemie maar ook de soulvolle chemie. Er was een echte connectie tussen die personages.

“Dus hoewel het misschien van korte duur was, was het heel oprecht”, voegt hij eraan toe. “En als je het je herinnert, bestuurde Steffy echt die boot in termen van Bill willen en met hem willen trouwen! Daar waren ze op uit. Bill zou de boel met Katie beëindigen en met Steffy trouwen, maar toen kreeg Katie een hartaanval,’ en alle weddenschappen waren uitgeschakeld.

Later raakte Steffy niet alleen betrokken bij, maar trouwde ze ook met de eerste en vervolgens met de andere van Bill’s zonen. In die periodes “was dat een grens die Bill gewoon niet zou overschrijden. Hij sloot die gevoelens voor Steffy weg’, zegt Diamont, ‘omdat hij erg goed is in compartimentering. hij is heel daar goed in.”

Meer: Het leven en de liefdes van Bill Spencer [PHOTOS]

Don Diamont, Jacqueline MacInnes Wood "The Bold and the Beautiful"  Steffy Bill Kus 2011

Nadat Liam een ​​kus had gedeeld voordat hij (dacht hij) stierf met Sally Spectra in 2018, ontrafelde Steffy net lang genoeg voor haar en Bill om het verlangen uit te pakken dat ze hadden opgeborgen en achter in de kast hadden geschoven. “Toen ze allebei op kwetsbare plaatsen terechtkwamen, lieten ze allebei die onderdrukte gevoelens naar boven komen, want ze had die gevoelens ook duidelijk nog steeds”, stelt Diamont, “en het was voor geen van beiden moeilijk om toegang te krijgen tot hen. Ze lagen daar op de loer.”

Mocht Steffy’s huwelijk met Finn mislukken, dan zou de aantrekkingskracht die ze op Bill voelt zich opnieuw kunnen uitoefenen. Eerlijk gezegd zijn we bijna verbaasd dat hij niet al terug naar haar is aangetrokken. “Hij heeft die gevoelens nog steeds in zich, hij heeft ze gewoon op hun juiste plaats gezet. Maar,’ merkt Diamont haastig op, ‘zoals de laatste keer dat ze zichzelf toestonden om daarheen te gaan, werd bewezen, kan Steffy het beste en het slechtste in Bill naar boven halen.

“Maar hij heeft veel tijd besteed aan het in toom houden van zijn meer zelfdestructieve impulsen, vooral wat dat betreft”, vervolgt de acteur. “‘Win ten koste van alles’ is prima als het gaat om zaken, maar het werkt niet zo goed als het gaat om je persoonlijke leven.”

Wat denk je, Vet en mooi liefhebbers? Wil je ‘Still’ nog een keer zien vlam vatten? Op weg naar de reacties, stop even bij de onderstaande fotogalerij, a Wie is wie van Steffy’s liefdes door de jaren heen.