Bold & Beautiful: Zal ​​Steffy de bruiloft van Ridge en Taylor stoppen?


Heilige cliffhanger!

Het lijkt op The Bold and the Beautiful is vastbesloten om de “Most Stunning November Sweeps Twist”-award te winnen in onze jaarlijkse Best & Worst roundup. Hier gingen we ervan uit dat Douglas een dag of twee in zijn kamer zou pruilen voordat hij uiteindelijk iedereen op de bruiloft van Ridge en Taylor de waarheid zou vertellen over dat CPS-gesprek. In plaats daarvan vertelde de zo-verdrietige-we-willen-hem-knuffel-tot aan de laatste persoon die we hadden verwacht dat hij het zou vertellen: Steffy!

Terwijl de rest van ons bezig was te beslissen welke vulling we zouden maken met onze kalkoen, Vet en mooi’s schrijvers zochten de meest inventieve manier uit om Thomas’ gans te koken! Dat veronderstelt natuurlijk dat Steffy besluit het juiste te doen door te onthullen wat ze nu weet.

En dat is zeker geen vanzelfsprekendheid!

Iets zegt ons dat Steffy het juiste zal doen… maar die timing zal belangrijk blijken te zijn. Natuurlijk kan ze naar beneden gaan en onthullen wat ze weet voordat de zaken van start gaan, en zo voorkomen dat dit een publiek schandaal wordt.

Maar gezien hoe hard de dochter van Taylor en Ridge campagne voerde om haar ouders te herenigen, lijkt het waarschijnlijker dat ze zal besluiten dat de waarheid een paar uur kan wachten… laten we zeggen, misschien tot nadat het paar hun geloften hebben uitgewisseld. Ze zou toch kunnen redeneren dat haar vader twee keer zal nadenken om terug te rennen naar Brooke als dat zou betekenen dat hij zijn huwelijk met Taylor zou moeten beëindigen!

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Airs Weekdays op CBS

Als er een voordeel is voor Brooke, is het dat ze Bill’s aanbod om weg te rennen en nog lang en gelukkig te leven niet accepteerde. Ze besloot wijselijk om haar loyaliteit aan Ridge te bewijzen en te wachten. (Natuurlijk deed Bill vervolgens in wezen hetzelfde aanbod aan haar zus … terwijl hij in Brooke’s woonkamer stond, wat ronduit smakeloos was.)

Het is nu duidelijker dan ooit dat de waarheid aan het licht zal komen… het is alleen een kwestie van wanneer. En dan is er de vraag of dit uiteindelijk de daad zal zijn die ervoor zorgt dat Ridge en Taylor hun ogen openen als het om Thomas gaat. Misschien krijgen ze hem eindelijk de hulp die hij nodig heeft om hem op een levensveranderend pad te zetten, aan het einde waarvan hij de liefde zal vinden die hij al zo lang nodig heeft.

Eén ding is zeker… we zullen morgen zeker afstemmen om te zien hoe deze hele puinhoop zich afspeelt!

Mis deze sneak peek foto’s niet als Brooke onthult haar pijn aan Stephen wanneer de Logan-meisjes worden herenigd met hun vader! Bekijk ze in de galerij hieronder.