Bold & Beautiful: Zullen Liam en Brooke samen slapen na Steffy’s onthulling?


Een opruiende onthulling kan een schokkende reeks gebeurtenissen in gang zetten.

Bold & Beautiful’s Liam is al opgewonden omdat Hope zo nauw samenwerkt met Thomas aan de Hope For the Future-lijn, om nog maar te zwijgen van het tijd doorbrengen met hem in het Forrester-huis. Het zou niet veel kosten om zijn angsten te laten escaleren, en of ze het nu beseft of niet, Steffy heeft nu informatie die precies dat zou kunnen doen.

Liam is erin geslaagd zichzelf behoorlijk in de war te brengen over Douglas die bij Thomas intrekt, en Hope geeft haar ex bij elke beurt het voordeel van de twijfel. Zijn vent-sessies over de kwestie met Brooke tijdens de thee hebben zijn zorgen alleen maar versterkt, aangezien de twee zich maar al te goed herinneren hoe Thomas’ obsessie met Hope in het verleden uit de hand liep.

De clincher is dat Liam niet per se ongelijk heeft over Thomas, die moeite heeft gehad om niet te reageren op zijn gevoelens voor Hope terwijl ze samenwerken. Onlangs moest hij zich terugtrekken en zichzelf eraan herinneren dat Hope getrouwd is terwijl hij achter haar in de spiegel op het hoofdkantoor stond. We weten al dat hij degene was achter de CPS-oproep die een einde maakte aan het huwelijk van Brooke en natuurlijk kunnen we de huiveringwekkende terugkeer van de Hope-etalagepop in het ontwerpbureau niet negeren, hoewel Thomas beweerde er niets mee te maken te hebben.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 19 – 23 december 2022

De CPS roept terzijde, Thomas is de “betere man” geweest die hij wilde worden nadat hij hersteld was van een bijna fataal hematoom, en Hope kan niet worden verweten dat hij het beste van Douglas’ vader wilde denken. Het kan haar ook niet kwalijk worden genomen dat ze hem “heet” vond!

Natuurlijk is Hope die Thomas hot vindt de laatste roddel die de ronde doet op het kantoor van Forrester Creations, waarbij Steffy en Finn de laatste zijn die erachter komen. Brooke was gealarmeerd toen ze het hoorde, maar wijselijk heeft ze Liam niet verteld, die ongetwijfeld door het diepe zou gaan gezien de toestand waarin hij zich al bevindt.

Steffy vroeg zich echter hardop af of Liam van deze ontwikkeling op de hoogte was en misschien eerder die jankende kat uit de zak zou laten. Of ze nu onthult dat Hope zei dat Thomas het warm had om in de pot te roeren, of per ongeluk, het zou het kruitvat kunnen ontsteken dat Liam nu is.

Spoilers geven aan dat Liam zal getuige zijn van een hecht moment tussen Hope, Thomas en Douglas aan het einde van de modeshow, dus er was niet veel meer voor nodig om hem op weg te helpen. De vraag is niet of hij zou ontploffen, het is hoe hoog en op welke manier het zich zou manifesteren.

Met SOD’s fall preview plaagt een mogelijke connectie tussen vertrouweling Liam en Brooke, we moeten ons afvragen of dit de gebeurtenissen zijn die de kettingreactie in gang zullen zetten die tot zo’n schokkende ontwikkeling leidt!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Li herinnert zich hoe ze Finn redde na de schietpartij

Het is mogelijk dat Steffy zal niet onthullen aan Liam dat Hope denkt dat Thomas hot is, aangezien ze weet hoe hij zou reageren, maar wat zou het nut zijn van die kleine plotwending? Ja, we zijn ervan overtuigd dat hij erachter zal komen en dat het een enorme soap-rommel zal veroorzaken.

Meer: Verrassend einde komt naar Brooke/Ridge/Taylor

Deel uw mening hierover Vet en mooi verhaal in de commentaarsectie hieronder.

Overdenken De domste bewegingen van Liam in de galerij hieronder.