Bold & Beautiful: Zullen Steffy, Thomas of Taylor Ridge de waarheid vertellen?


gedurfde mooie mashup bruiloft nok taylor brooke douglas voerman

Krediet: Howard Wise/JPI

Over een cliffhanger gesproken! Op weg naar een vakantieweekend dat donderdag en vrijdag geen nieuwe afleveringen zou betekenen, Vet en mooi beheerde het schijnbaar onmogelijke: het slaagde erin een enorm dramatisch verhaal te vertellen, zelfs als het de tijd vertraagde tot een kruipen. Maar als ik tegen het einde van de aflevering van woensdag niet doodging om te zien hoe de schrijvers hieruit zouden komen zonder een personage of twee volledig te vernietigen. Laten we praten over waarom.

Zeg het nog eens. Of niet.

Ik word gek als deze show weigert een secundair verhaal te spelen. Je hebt heel veel mensen die afstemmen op de bruiloft… waarom haak je ze niet tegelijkertijd aan een ander verhaal? Ik veronderstel dat er het Katie/Bill/Brooke-gedoe was (daarover straks meer), maar ik weet niet of dat echt telt, gezien het feit dat het vooral over Brooke en haar toekomst met (of zonder) Ridge ging.

Stephen Brooke bed & breakfast

Omdat iedereen op het canvas de Brooke / Ridge-situatie al in de grond had gepraat, had de show haar vader, Stephen, onverwachts arriveren met zijn vriendin op sleeptouw, dus zij zou kunnen praten over de Brooke/Ridge-situatie. ‘Wacht,’ zei ik, ‘hebben ze Bobby Ewing er letterlijk bij gehaald zodat hij dit verhaal nog een keer kan samenvatten?’ En ja, dat deden ze echt.

Alles of niets

Ik dacht niet dat het mogelijk was, maar Bill slaagde erin om Ridge te slim af te zijn. Zeker, “de naaister” trouwde met Taylor ondanks dat hij nog steeds verliefd was op Brooke. Maar Bill smeekte Brooke om met hem weg te rennen, en suggereerde dat hij en Katie letterlijk drie minuten later zouden herenigen. Erger nog, hij vroeg Katie om hem nog een kans te geven terwijl je in Brooke’s woonkamer staat!

Gozer! Nee, gewoon nee.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Jack eist Finn dat Sheila Hayes mag zien

Katie Bill B&B

Meer: Bekijk de schattige foto van Jacqueline MacInnes Wood

Ik zal zeggen dat ze Bill een geweldige dialoog hebben gegeven. Toen Brooke bijvoorbeeld zei dat ze geloofde dat Ridge bij haar terug zou komen, grapte hij: “Je gaat wachten tot hij je het ‘geschenk’ van zijn terugkeer geeft?”

Hij gaf Brooke ook het advies dat we haar al maanden proberen te geven: ‘Je moet gewoon accepteren dat hij nu Taylors probleem is’, suggereerde Bill. “Accepteer het, verheug je erin en laat hem nooit meer kruipend naar je toe komen!”

Ga verder, mijnheer

Katie was tenminste zo verstandig om een ​​eind te maken aan Bills onzin. Ze wees hem niet alleen af, maar maakte ook duidelijk dat ze precies wist waarom ze hem in Brooke’s woonkamer had gevonden. Beter nog, ze riep hem uit omdat hij had geprobeerd haar als reserveplan te gebruiken.

Bill Carter bed & breakfast

Toen Katie eenmaal was vertrokken, werd het een beetje raar. Carter, die Bill’s gesprekken met beide vrouwen had afgeluisterd, las Bill voor vuiligheid. En hoe reageerde Bill? Door te verklaren dat Katie nu ‘zijn Katie’ was en altijd zou blijven. Ik denk dat we dat een beetje romantisch moesten vinden, maar eerlijk gezegd kon ik alleen maar denken aan alle docuseries over echte misdaad die ik ooit op Netflix heb gezien. Bill had net zo goed de klassieke stalkerzin kunnen uiten: “Als ik haar niet kan hebben, zal niemand dat doen!”

Hier komt de bruid

Ze zeggen dat twee een geheim kunnen bewaren als een van hen dood is, maar wat gebeurt er als het aantal mensen dat op de hoogte is gebracht stijgt naar vier? Op dit moment weten Douglas, Steffy, Thomas en Taylor allemaal van de CPS-oproep. Het lijkt vrij onvermijdelijk dat iemand de bonen gaat morsen.

Lees ook:  Bold & BeautifulKen Hanes keert terug als Mike Guthrie, de gevangenisbewaker, waar Sheila wordt vastgehouden

Taylor Carter Ridge bruiloft B&B

Meer: Het lijkt erop dat Thomas ten onder gaat…

Ik hield van de manier waarop de dingen zich afspeelden toen Steffy Douglas zover kreeg om op zijn vader te kletsen. En daarmee bedoel ik snel. Ik was er min of meer van uitgegaan dat Steffy zou gaan janken, nadenkend of ze nu of na de bruiloft zou onthullen wat ze wist (wat, naar ik aanneem, de vraag is die nu door Taylors hoofd spookt). Maar in plaats daarvan nam Steffy de grote weg en creëerde een geweldig scenario waarin Taylor een engel op de ene schouder (Steffy) en een duivel op de andere (Thomas) had.

Ik kan eerlijk gezegd niet wachten om te zien hoe dit maandag uitpakt.

Willekeurige gedachten

• Ik vind het nog steeds erg vervelend dat Eric de bruiloft in zijn woonkamer heeft laten plaatsvinden. Iedereen weet dat zijn loyaliteit altijd bij Brooke is geweest. Heck, Taylor vertelde hem dat ze dat begreep. Dus ik zou veel meer respect voor de man hebben gehad als hij had gezegd: ‘Weet je wat? Ik steun je huwelijk, maar we zijn miljardairs, dus laten we deze ergens anders hebben.’

Zende Ridge Eric Donna B&B

• Ik lachte hardop toen Ridge volhield dat hij zijn laatste huwelijk niet ‘overhaast’ aanging. Kerel, vanaf gisteren in soaptijd was je nog steeds getrouwd met Brooke!

• Zou het niet fijn zijn als Brooke op zijn minst een telefoontje van RJ zou krijgen? Het voelt alsof de show hem terug zou moeten brengen met de spreekwoordelijke wraak, vooral als de waarheid over wat Steffy en Thomas naar buiten komt. Hé, ik weet het! Laat RJ terugkomen en eindelijk een modehuis beginnen om te concurreren met Forrester Creations! God weet dat dit al eeuwen op mijn verlanglijstje staat …

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers for September 26 - 30, 2022: Shocking Decisions! - TV Entertainment News T.E.N.

Klaar om wat kerstinkopen te doen? Bekijk onze lijst met geweldige cadeaus voor de zeepliefhebber in je leven! (Ga je gang… koop iets voor jezelf. We zullen het nooit vertellen!)