Bold & BeautifulBrooke heeft Stephanie teruggebracht, maar Forresters werden vermist


BB stephanie portretrechter

CBS-schermafbeelding

Het was een bijzonder vreemde week voor The Bold and the Beautiful naarmate relaties verschoven, maar niet altijd op manieren die heel logisch leken. En dan was er het jaarlijkse Forrester-kerstfeest waarop de “terugkeer” van een dode vrouw de show stal van de posers die Erics woonkamer overnamen. Als er iets was dat ongelooflijk goed werkte, was het … nou, wacht even. Daar komen we zo aan.

Het ergste. Partij. Evah.

Ben je ooit vroeg naar een feest geweest, en het is een beetje ongemakkelijk omdat er maar een paar andere mensen zijn en je ze niet echt goed kent? En erger nog, je bent tientallen jaren ouder dan zij en hebt in wezen niets gemeen? Zo voelde het toen de week eindigde met een Kerstavondfeest bij het Forrester-herenhuis. Om de een of andere reden besloot Eric een soiree te organiseren waar alleen Ridge, Brooke, Carter, Zende, Paris en Zoe aanwezig waren.

Meer: Bekijk de real-life lookalike van Scott Clifton

Geen Pam en Charlie die chaos in de keuken creëren. Geen Bill en Ridge die speelse weerhaken uitwisselen met cocktails. Heck, we kregen niet eens Steffy en Liam die zich een weg baanden door ongemakkelijke gesprekken met respectieve belangrijke anderen Finn en Hope. Eric zei op een gegeven moment dat deze bash gewoon voor “familie en goede vrienden” was, ondanks het feit dat, voor zover we konden nagaan, geen van beide aanwezig was.

Gezien het feit dat de aflevering op kerstavond begon met Brooke die onthulde dat ze Stephanie’s portret boven de schoorsteenmantel had gehangen, hoopten we dat Quinn op een gegeven moment zou komen opdagen om met haar aartsvijand te sparren over de overwegend respectloze beweging. Maar nee, Quinn was blijkbaar ergens heen … en nam onze enige hoop mee dat er iets interessants zou gebeuren bij Eric’s avondje uit.

Stephanie zou het niet goedkeuren

Eerlijk gezegd diende het feit dat Stephanie opdoemde tijdens de zogenaamde festiviteiten als een bittere herinnering aan betere dagen. In de veel gemiste matriarch, Vet en mooi had een sterk karakter met een duidelijk standpunt. We wisten wie Stephanie was en begrepen haar motivaties (die grotendeels te maken hadden met het beschermen – en soms te veel beschermen – van de belangen van eerstgeboren zoon Ridge). Ze was de definitie van een haat-liefde-personage, om nog maar te zwijgen van iemand die we een beetje wilden zijn.

Lang, Flannery, Brooke, Stephanie HW

“Dat denk je nu niet, maar vertrouw hierop … er komt een dag dat je me vreselijk mist!”

Stephanie was een soort dame, en ze wordt erg gemist.

Lees ook:  Zal Thomas van Bold & Beautiful iemand vermoorden of dood eindigen?

Meer: De plot die we echt niet willen voor Steffy

Door de jaren heen hebben we af en toe een glimp van Stephanie gezien in haar naamgenoot, Steffy. Maar als ze haar schuldbewuste blikken met Liam ziet uitwisselen elke keer dat ze binnen anderhalve meter van elkaar zijn, herinnert ons eraan dat ze absoluut niet uit dezelfde stof is gesneden als haar grootmoeder. Bedenk dat Stephanie niet alleen decennia lang iedereen in het duister hield over Ridge’s ware vaderschap, maar ook Massimo’s zoon prefereerde boven haar kinderen met Eric.

We zullen geschokt zijn als Steffy’s geheim niet bekend is in februari.

Wie zoomt wie?

Een van de echte hoogtepunten van de week had minder met een echt plot te maken dan met hoe mensen in het algemeen – en Steffy in het bijzonder – reageerden op de mannequin nadat Charlie hem terugbracht naar het kantoor van Forrester Creations. Dat ding is echt de steun van het jaar, zonder twijfel, en terwijl het eruitziet alsof we eindelijk het laatste ervan hebben gezien, zeg ik nogmaals … Ik zal je missen, Fauxpe. Je hebt ons door een aantal moeilijke maanden heen geholpen.

Meer: Welke zepen worden er tijdens de vakantie uitgezonden?

Zou iemand anders willen dat Fauxpe kon blijven hangen en commentaar zou leveren op de verschillende reilen en zeilen bij Forrester? ‘Zoë, meid, als je geen toneelstuk voor Zende speelt, steel ik hem zelf uit Parijs,’ zou ze kunnen zeggen.

Annika Noelle (Etalagepop)"The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  24/09/20 © Howard Wise / jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8397 USAirdate 10/11/20

Als Hope haar kaarten goed speelt, kan Fauxpe namens haar saaie personeelsvergaderingen bijwonen.

Over de Buckingham-zussen gesproken, ik lachte hardop in Parijs terwijl ik onhandig haar vermeende cv aan Carter voorlas, precies twee minuten nadat Ridge de COO had belast met het zoeken naar iemand met precies haar kwalificaties. Ridge keek tenminste sceptisch toen Carter de jonge vrouw voorstelde voor de functie, en rechtvaardigde het door in wezen te zeggen: ‘Hé, Zoe was geen professioneel model, en kijk hoe goed dat Gesport!”

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 19 - 23 april 2021

Omdat, weet je, het runnen van de liefdadigheidsstichting van een groot bedrijf en het lopen op de catwalk zijn allemaal “geen ervaring vereist” posities.

Zuster Act

Op dit moment ben ik meer geïnvesteerd in de Buckingham-zussen dan ik had verwacht. Het is een beetje raar hoeveel van een niet-entiteit Carter in deze verhaallijn is, wat een beetje teleurstellend is. Als Carter vonken met Zoe gooide en een levensvatbare liefdesbelang voor haar leek, zou het feit dat ze zich tot Zende aangetrokken voelt veel interessanter zijn.

Meer: We zijn klaar om Finns duistere kant te zien

In plaats daarvan is de kern van dit verhaal de relatie tussen de zussen. Ik wou dat Paris een beetje meer werd afgevinkt door Zoe’s plotselinge verandering in houding. Paris lijkt me een slim genoeg koekje om al snel door te hebben dat Zoe’s antagonistische houding voortkomt uit jaloezie. Als ze daar een beetje plezier mee zou hebben, zou de hele vierhoek misschien leuker zijn.

In feite realiseer ik me pas op dit moment wat het probleem met deze verhaallijn is: alle vier de personages zijn te aardig. Zende is flirterig op een manier die me doet denken aan Ridge van lang geleden, maar hij is niet echt duivels. Zoë werd ooit afgeschilderd als onstabiele borderline, maar die versie van haar is lang geleden verdwenen. Paris is een lieve jongen die niet eens een hint heeft laten zien dat er misschien iets diepers – laat staan ​​donkerder – borrelt onder de oppervlakte. En Carter …

Lees ook:  Bold & Beautiful Voorbeeld: Douglas confronteert Thomas met het inlijsten van Brooke

Carter is Carter.

Geef me een onruststoker … Stat!

Misschien is dat het probleem met Vet en mooi op dit moment… er is gewoon niemand op het doek die de boel echt wakker schudt. De rivaliteit tussen Quinn en Brooke ging nergens heen, Shauna is blijkbaar een niet-starter, Thomas is op zijn derde of vierde verlossingsboog, Zoe is de voorsprong kwijt die ze had toen ze de mogelijk gekke kattendame was die geobsedeerd was door Xander.

Hoezeer ik het Parijs van Diamond White ook leuk vind, ik kan niet anders dan denken dat dit hele verhaal veel interessanter zou zijn als Zoe in plaats van te concurreren met een nooit eerder genoemde zus, te maken kreeg met een heethoofd zoals Zende’s ex, Sasha.

BB Zende Sasha Flynn Felisha HW

Een paar jaar geleden werd Zende (toen Rome Flynn) bijna meegesleurd in het web van de slechte meid Sasha, die meer vuur tegen haar had dan zijn huidige toekomstige dames.

Maar nogmaals, als Felisha Cooper zou terugkeren, zou de show de volledige en moeten uitleggen totale verdwijning van Maya. Ze hopen nu al dat we Nicole zijn vergeten – je weet wel, de vrouw die Zende achterliet toen hij terugkwam in Los Angeles.

Maar we zijn het niet vergeten, en we wachten nog steeds op een verklaring.

Willekeurige gedachten

• Hoe hilarisch was het toen een shirtloze Zende zich bij Parijs verontschuldigde omdat hij ‘halfnaakt’ was. Ik bedoel, technisch denk ik dat het waar was, maar het is niet alsof de man in zijn ondergoed zat.

• Dit was weer een week waarin we Wyatt, Flo, Shauna, Bill of Katie niet zagen. Ik vraag me af of dingen aan hun kant van de stad interessanter zijn.

• Man, deed het Vet en mooi geluk met Kayla Ewell (ex-Caitlin) als de echtgenote van Tanner Novlan (Finn). Ze is zo’n geweldige body double voor Steffy van Jacqueline MacInnes Wood dat ik je garandeer, sommige kijkers vroegen zich af hoe de show de stomende liefdesscènes van deze week verliep.

Dat is mijn mening over deze week Vet en mooi afleveringen. Voordat u op de commentaren klikt om uw mening te geven over alles wat er in de aanloop naar Kerstmis is gebeurd, kunt u het hele jaar terugflitsen door onze speciale blik op de hoogte- en dieptepunten van 2020?