Bold & BeautifulFoto van Jacqueline Wood Balloon: zwanger van een meisje?


De opvallende nieuwe foto van de Bold & Beautiful-ster zorgde voor *veel* buzz bij volgers en co-sterren.

Bold & Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) heeft deze week haar Instagram-tijdlijn opgewarmd met adembenemend mooie – en kleurrijke – foto’s die veel aandacht hebben getrokken van niet alleen volgers, maar ook van haar co-sterren!

Meer: B&B cast NFL, The Talk-persoonlijkheid

Wood poseerde voor het eerst in een sexy groen nummer dat zo oogverblindend was dat Katherine Kelly Lang (Brooke) van Bold & Beautiful de krachttermen uitbrak! Ze gutste: “Wauw! Ik ben gek op deze foto!!” Kimberlin Brown (Sheila) woog ook in en mijmerde: “Ik denk niet dat er zoiets bestaat als te warm! Je bent een rokende vriendin!”

De prachtige moeder van twee jongens, Wood kondigde in november haar derde zwangerschap aan, en haar meest recente bericht op sociale media zorgde zeker voor wat buzz over het mogelijke geslacht van haar volgende baby.

Meer: Darlene Conely herinnerd door B&B co-ster

De Vet en mooi ster poseerde in een schitterende koninklijke paarse en zilveren glinsterende jurk, vastgebonden in de taille met een riem met strass-steentjes en een strik waarop co-ster en echtgenoot op het scherm Tanner Novlan (Finn) flirtten, “Oh hey, Steffy,” met een knipogende gezichtsemoji in de opmerkingen.

Meer: Taylor’s kans om haar waardigheid te redden

Maar het waren de bijbehorende accessoires waar haar volgers over spraken, en dan bedoelen we niet haar oorbellen. Nee, Wood werd gefotografeerd tegen een achtergrond van roze ballonnen, wat fans ertoe bracht te speculeren dat ze deze keer misschien gewoon een meisje zou krijgen.

Ook wij moeten ons afvragen of Rise en Lenix in de niet zo verre toekomst een zusje krijgen! Denk je dat de ballonnen belangrijk zijn of slechts een achtergrond? Zet je opmerkingen in het commentaargedeelte na het bladeren door foto’s van Jacqueline Wood’s hotste rode loper looks in de galerij hieronder.