Bold & BeautifulJacqueline MacInnes Wood geeft een voorproefje van drama voor Steffy, Brooke en Taylor


Een dochter moet doen wat een dochter moet doen.

Nou, sommigen zullen het daar niet mee eens zijn, maar dit is Vet en mooi firebrand Steffy waar we het over hebben – en we weten allemaal dat als het erop aankomt dat haar ouders weer bij elkaar komen, ze alles zal doen. En dat doet ze precies in de week van 19 september – op het slechtst mogelijke moment voor Brooke!

In het laatste nummer van Soap Opera Digest, plaagde Jacqueline MacInnes Wood wat er in het verschiet ligt en wat haar personage doet om Ridge en Brooke uit elkaar te houden. Hoewel Brooke een romantische avond voor haar man plant, is Steffy er om het telefoontje van haar stiefmoeder te onderscheppen. En niet alleen dat, ze graaft zich in door Brooke te vertellen dat haar vader het druk heeft met haar moeder.

Behoorlijk vixenish voor een personage dat we de neiging hebben om als deugdzaam te beschouwen. Maar Steffy laat Brooke zich er absoluut niet mee bemoeien als ze haar ouders heeft waar ze ze hebben wil. “Steffy heeft Ridge en Taylor samen in een warme en liefdevolle familiale omgeving”, legt Wood uit. “Ze gaat het moment met Brooke niet verpesten.”

Meer: Hoe Katherine Kelly Lang het niet eens is met Tanner Novlan

Het is geen geheim dat Steffy denkt dat Taylor veel beter bij haar vader past, een vrouw die hem hoe dan ook trouw zal blijven. “Ze hebben altijd van elkaar gehouden”, vervolgde Wood. “En Taylor heeft niet al het drama dat Brooke brengt – althans niet nu.”

Hmmm, dat is op zich al intrigerend. Brooke heeft misschien iets over Taylor op de toneelafdeling, maar we hebben allemaal dat verfgevecht in de Forrester-woonkamer gezien, en Taylor kan haar mannetje staan ​​als het erom gaat het uit te delen met de beste van hen.

Taylor Brooke verfgevecht B&B

Aan de andere kant onthulde Wood dat, hoewel Steffy er duidelijk geen probleem mee heeft om de hechte relatie van haar ouders in Brooke’s gezicht te wrijven, een constant gevecht met Brooke en Hope niet iets is wat ze wil. Ze zou willen dat ze allemaal “vreedzaam” naast elkaar bestaan, maar op één voorwaarde: “Brooke en Hope accepteren dat Ridge bij Taylor hoort.”

Dat is niet veel gevraagd, toch?!

Maar in alle ernst zei Wood: “In het belang van de kinderen zou ze willen dat er geen vijandigheid is.”

Nogmaals, dat is niet veel gevraagd, toch?!

Meer: Hallmark-favoriet bundelt krachten met dierenarts van General Hospital

Helaas is dat niet wat het drama oplevert. En Wood merkte op dat wat komen gaat, allemaal teruggaat op het wonder dat in Monte Carlo heeft plaatsgevonden. “De kus die haar ouders deelden, was een goed voorteken.”

En kijkers kunnen het allemaal zien gebeuren, zoals een voorbeeld in de Vet en mooi spoilers… Brooke en Taylor vechten het uit over Steffy’s bemoeienis, en later wordt Ridge geconfronteerd met een enorm verzoek van zijn ex-vrouw.

Aan welke kant van het hek zit je? Deel uw mening over een van de meest iconische vetes van de CBS-soap in het commentaargedeelte.

En voordat je op pad gaat om weekendplannen te maken, neem dan even de tijd om door onze galerij hieronder te surfen met: prachtige toen-en-nu foto’s van sommige van uw voormalige Vet en mooi favorieten.