Bold & BeautifulJacqueline MacInnes Wood’s familiefoto’s van haar zonen op moederdag


Het was een dag om de bijenkoningin van de familie te vieren.

We gaan door met het vieren van Moederdag in de week en de laatste post die we niet konden laten om te delen bevatte een verscheidenheid aan lieve foto’s van The Bold and the Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood (Steffy). Op maandag 9 mei gaf de CBS-soapfavoriet haar volgers een kijkje in haar gelukkige “Moederdag”.

Meer: Katherine Kelly Lang opgenomen in het ziekenhuis tijdens Moederdagweekend

Op de eerste foto was Wood te zien met haar twee zonen, Rise en Lenix, om hun moeders nek gewikkeld in de kostbaarste knuffel die een moeder zich maar kan wensen. Een ander gaf een kijkje in de jongens en zorgde ervoor dat hun speciale moederdagtraktatie voor hun moeder, de bijenkoningin van het gezin, gewoon perfect was – en voor de goede orde werden er nog een paar andere shots in de mix van de jongens gegooid, evenals een met hun pups.

Wat een mooie familie!

Meer: Er steekt een storm op in de serie van B&B favo

Voor degenen die het niet wisten, Wood zal de komende maanden nog een aan haar clan toevoegen. Afgelopen november deelde de actrice mee dat zij en haar man Elan Ruspoli in verwachting waren van hun derde kind. En aan het begin van het jaar plaatste ze een foto met roze ballonnen waarvan fans zich afvroegen of ze een meisje verwachtte…

Nu we Rise en Lenix met hun moeder hebben gezien, bekijk onze galerij hieronder met: soapsterren met hun echte prachtige moederswaaronder enkele Vet en mooi favorieten!