Bold & Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood/Elan Ruspoli Relatie Tijdlijn


“Hij is mijn stukje hemel”, schreef de actrice in februari 2019 aan haar Valentijn.

Eet je hart uit, Steffy Forrester! Vet en mooi hoofdrolspeelster Jacqueline MacInnes Wood kreeg haar nog lang en gelukkig zonder een rivaal in een gondel te hoeven vangen. Bovendien is het gelukzalige leven van de Emmy-winnaar met talentagent Elan Ruspoli net zo zeker als de huwelijken van haar personage… nou ja, dat is niet zo.

Ter ere van de ware liefde van het echte paar – ze vieren deze maand hun derde huwelijksverjaardag – volgen we hun stappen van het schattigste duo op het strand tot ’s werelds mooiste moeder-en-pop-operatie. Klaar om je hart te openen en een beetje romantiek binnen te laten? Daar gaan we.

Het leven is een strand…

… als je met ‘je schat’ bent, zoals Wood Ruspoli al noemde in december 2016. Ze had het toen niet kunnen realiseren, maar hun toekomst was zo rooskleurig dat die tinten die ze aan het schommelen was erg handig zouden zijn .

Harten in vuur en vlam

Tegen de zomer van 2017 was er geen twijfel mogelijk dat het paar geslagen kittens waren. En zelfs als dat zo was, verduidelijkte Wood, door Ruspoli te taggen als ‘mijn liefste’ en hem op sociale media te vertellen dat ‘ik zoveel geluk heb dat ik je de mijne kan noemen’.

‘Ik heb een kleine soulmate gevonden’

Hé, als je het weet, weet je het. En na een jaar daten met Ruspoli was Wood er zeker van dat ze The One had gevonden. “We zijn erg op elkaar ingespeeld”, vertelde ze Soap Opera Digest niet lang voordat hij de vraag stelde. “We pushen elkaar. Wij maken elkaar beter. Ik heb een kleine zielsverwant gevonden.” In grote zin!

Jacqueline MacInnes Wood, verloofde, woont de 45e jaarlijkse Daytime Emmy Awards-aankomst bij in Pasadena Civic Auditorium op 29 april 2018 in Pasadena, Californië © Jill Johnson/jpistudios.com310-657-9661

‘Elan, jij bent mijn alles’

Op 20 november 2017 liet Wood weten dat ze zojuist de “grootste verrassing van mijn leven” had gekregen. ik ben verloofd!” Ze was niet alleen opgewonden over het magische moment dat Ruspoli haar vroeg om zijn bruid te zijn; ze was opgewonden over alles wat nog moest komen. “Ik kan niet wachten om met jou aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen”, schreef ze aan haar verloofde. “Ik voel me het gelukkigste meisje ter wereld. Ik hou van je zonder woorden.”

Laten we het ‘doen’

Tijdens de zomervakantie dat The Bold and the Beautiful nam in 2018, deden Wood en Ruspoli meer dan op vakantie gaan, ze trouwden. “We dachten: ‘We houden van elkaar, dus waarom wachten?'”, vertelde de actrice Verteren. Een maand later vertoonde de huwelijksreis in totaal nul tekenen dat er ooit een einde zou komen. “Wat een ongelooflijke rit tot nu toe”, twitterde Wood op de verjaardag van haar bruidegom.

Het is een jongen

Traditiegetrouw kwam eerst de liefde, toen het huwelijk, en toen kwam de baby in de kinderwagen: Wood en Ruspoli verwelkomden hun eerstgeboren zoon Rise Harlen op 4 maart 2019. “Net toen ik dacht dat ik niet van je kon houden meer dan ik al doe…’ schreef mama op vaderdag aan papa. “Een nog dieper niveau van liefde en ontzag vervulde mijn hart toen ik zag dat je vader werd… Rise heeft zoveel geluk dat zo’n stand-up man Dada mag noemen.”

Meer: De rode loper looks van Jacqueline MacInnes Wood, gerangschikt, [PHOTOS]

Twee keer zo leuk

Nog geen twee jaar later bracht de ooievaar een tegenbezoek aan Wood en Ruspoli en bracht babyjongen nr. 2, Lenix, op 21 februari 2021 af. Zoals mama het zei toen ze aankondigde dat ze weer in verwachting was: pop, het plezier houdt niet op.”

Familie aangelegenheid

We zouden hier een hele flaptekst schrijven over de betekenis van de onderstaande foto, maar toen dachten we: “Waarom?” Alles wat gezegd moest worden over Woods gevoelens voor haar schat op Vaderdag 2021, legde ze vast in haar eigen bijschrift van één woord.

Terwijl je hier bent en, tenzij we ons doel missen, in de stemming voor liefde, bekijk de onderstaande fotogalerij van andere Vet en mooi sterren en hun echte partners.