Bold & Beautiful’s Jacqueline Macinnes Wood houdt een dankbare houding aan — Foto’s


En zou je naar die foto willen kijken? De ogen echt zijn de vensters naar de ziel.

Tegenwoordig is het moeilijk voor te stellen dat Jacqueline MacInnes Wood iets anders is dan mevrouw Populariteit. De Vet en mooi Emmy-winnaar belichaamt de titel van haar soap, ze is zo welbespraakt en geestig dat ze een betere gespreksstarter is dan een glas wijn, en ze heeft een man en drie kinderen die perfect genoeg zijn om in een kader te leven. Maar “toen ik op de middelbare school zat, werd ik gepest”, vertelt ze aan Soaps.com.

Een keerpunt in haar leven

Het was natuurlijk niet leuk. Wood heeft echter in haar verleden de zilveren rand gezien in zelfs die donkere wolk. “Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat het een uitkomst was, want dat gaf me wat veerkracht en wat lef”, zegt ze. Niet alleen dat, maar het gaf ook betekenis aan haar familiemanifest. “Mijn moeder zei altijd: ‘Niemand kan je ooit definiëren.’

“Natuurlijk kan dat heel moeilijk zijn als je door die obstakels en moeilijke tijden gaat”, voegt ze eraan toe. “Dus mijn moeder zei dat ik op heel jonge leeftijd denk dat ik op de goede weg ben begonnen.”

Les geleerd

Het heeft Wood zeker geholpen toen ze in de showbizz terechtkwam, zo volgepakt als het is met afwijzing. “Toen ik in deze carrière stapte, kon ik veel meer aan”, zegt ze.

Ook nu probeert de actrice de zaken als de zonnige kant naar boven te zien. “Ik begin mijn dag altijd dankbaar. Ik was niet altijd zo’, geeft ze toe. “Weet je, je hebt momenten waarop je denkt, ‘OK, dit is klote.’ Maar ik herinner mezelf er constant aan om dankbaar te zijn voor de kleine dingen.”

Meer: Het moment waarop Bold & Beautiful fans hebben gewacht

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Het is te zien – zelfs in haar gelukzalige uitdrukking. Of Wood was vergeten de afbeelding te ondertitelen die ze deze week deelde, omdat fans hun regelmatige bezoeken aan Steffy misten, we hadden precies geweten wat de vredige blik op haar gezicht had geïnspireerd.

Breng wat meer tijd door met Wood via de onderstaande fotogalerij, een verzameling van haar felste rode loper looks.