Bold & Beautiful’S Jacqueline MacInnes Wood kust echtgenoot Elan Ruspoli, speelt met haar jongens tijdens vakantieweekend


Lekker knuffelen, kiekeboe, en een gestolen knuffel met manlief… oh my!

Bold & Beautiful’s Steffy is met haar kinderen op een Europees uitje geweest, in een poging afstand te nemen tussen haarzelf en de herinneringen aan haar vermoedelijk overleden echtgenoot, Finn, in Los Angeles. Hoewel we onlangs een glimp van haar hebben gezien, werden de korte scènes gefilmd tijdens het zwangerschapsverlof van Jacqueline MacInnes Wood.

Meer: Jacqueline MacInnes Wood bevallen van derde zoontje

Gelukkig zal Steffy niet lang van onze schermen verdwijnen, aangezien Wood onlangs in Monte Carlo was, samen met castleden Tanner Novlan (Finn), Thorsten Kaye (Ridge) en Krista Allen (Taylor) waar het viertal scènes filmde en later geplaagd groot drama met helikopters en explosies in het verschiet.

Meer: Foto’s van Jacqueline MacInnes Wood, gegoten in Monaco

Wood liep glamoureus over de rode loper en woonde ook feesten en vraag-en-antwoordsessies voor fans bij terwijl hij in Monaco was, en keerde net op tijd terug naar huis om zich op te maken voor de Daytime Emmy-awards (met haar jongens in een baan – zie clip hieronder), waar ze was niet alleen een genomineerde, maar was aanwezig om de overwinning van John McCook (Eric) in de categorie Outstanding Lead Actor te vieren.

Vrees niet, de drukke actrice slaagt er nog steeds in voldoende tijd vrij te maken voor haar kleine jongens, Rise, Lenix en pasgeboren, Brando, en haar knappe echtgenoot, Elan Ruspoli.

In een superleuke videomontage die na het vakantieweekend op Instagram wordt gedeeld, is te zien hoe Wood een knuffel van haar echtgenoot steelt, vreugdevol met haar baby knuffelt, de kinderen in het maïsgat ziet ploeteren en een luchtig spelletje kiekeboe speelt. boe van achter een boom.

Dat zag eruit als zoveel ontspannend plezier, we zouden willen dat we daar hadden kunnen zijn! Bossen Vet en mooi collega’s, Katherine Kelly Lang (Brooke), Kelly Kruger (Eva) en Krista Allen (Taylor) leken hetzelfde te voelen toen ze de opmerkingen raakten om ze te besprenkelen met heel veel emoji’s van rood hart en hartogen. Ah, zomer-zomer-zomertijd!

Mis het niet Jacqueline MacInnes Wood’s beste fotoshoots aller tijden verzameld in de oogverblindende galerij hieronder.