Bold & Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood praat over Steffy’s verslaving, op Hallmark’s Home & Family


Een soap-verhaallijn die overal levens heeft gered.

Steffy-fans kunnen geen genoeg van haar krijgen op de televisie overdag en als een toegevoegde bonus kunnen ze nu bijpraten The Bold and the Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood op Hallmark’s ochtendlevensstijlserie Thuis & Familie, dat zijn negende en laatste seizoen aan het afronden is. Op woensdag 16 juni, om 10.00 uur, ging de CBS-soapactrice samen met Debbie Matenopoulos en Ken Wingard praten over wat er tegenwoordig in haar leven aan de hand is, evenals over haar karakter.

Zoals fans weten, Wood heeft haar net gevierd Vet en mooi verjaardag en is ook echtgenote en moeder van twee dierbare jongens. Als moeder vertelde ze hoe haar eerstgeboren zoon Rise zo ‘liefdevol en zorgzaam’ is geweest als een oudere broer van Lenix.

De discussie kwam al snel op Steffy’s zeer emotionele, in 2021 voor een Daytime Emmy genomineerde verhaallijn over verslaving en herstel. Terwijl ze in het echte leven zwanger was, moest ze – en was – de hele tijd erg bewust van haar zwangerschap. “Je laat het gewoon werken”, legde Wood uit en dacht terug aan hoeveel fans, die worstelden met en waren getroffen door verslaving, contact met haar zochten. Met betrekking tot één geval in het bijzonder gaf de actrice toe: “Ik word er nog steeds emotioneel van”, en vertelde hoe een vrouw het verhaal van de verslavingsreis van haar zoon met haar had gedeeld. Dit is slechts één voorbeeld van hoe iets goeds kan voortkomen uit een krachtige verhaallijn uit onze soaps.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Li provoceert Sheila op het werk

https://www.youtube.com/watch?v=Twsj47dX2c0

Bij het afsluiten van het interview brachten de gastheren ook naar voren hoe vaak Steffy getrouwd is geweest, wat Wood ‘gekke bruiloften’ noemde en herinnerde zich hoe Steffy op een motorfiets reed, paraglide en in een paar ziplinede. “Eerlijk gezegd,” viel Matenopoulos in, “ik kan me de verzekering van die show niet voorstellen!”

Bekijk zeker het volledige video-interview hierboven.

Over bruiloften gesproken, Steffy is meer dan eens getrouwd geweest met Liam. Dus, wat zorgt ervoor dat ze teruggaat naar hem? Hoor wat de actrice, evenals Scott Clifton en Annika Noelle, te zeggen hadden over waarom Steffy en Hope Liam niet kunnen verlaten kijk dan door onze galerij hieronder met: Steffy’s vele liefdes.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s, evenals Hallmark-goodies – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Video: Hallmark-kanaal/YouTube