Bold & Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood: reactie op de dood van Finn – Tanner Novlan’s afvuren


Toen hij hoorde dat Tanner Novlan op weg was naar buiten, was “bitterzoet nieuws” voor de Emmy-winnaar.

Het was met gemengde en opnieuw gemengde gevoelens dat Jacqueline MacInnes Wood het nieuws opnam dat The Bold and the Beautiful was Tanner Novlan aan het vermoorden als Fin. “Aan de ene kant is het drama van dit alles fantastisch!” zij vertelt Soap Opera Digest. Aan de andere kant betekent het “dat een collega, een geweldige schermpartner en vriend zou vertrekken.”

De actrice was blij geweest om de Steffy/Liam/Hope liefdesdriehoek een pauze te geven – hoewel tenzij we ons doel missen, het is op de terugweg – en laat haar karakter geluk vinden bij Dr. Nice Guy. En ze had heel graag met Novlan gewerkt, ook bekend als de ‘slechte acteur’ uit de Liberty Mutual-commercials. “Tanner is absoluut de beste”, roept Wood uit. “Hij is een geweldige kerel en we hebben zoveel gemeen.”

Finn, Steffy maken een B&B

Niet alleen dat, maar hij bracht elke keer zijn A-game naar de set. “Als schermpartner heeft hij alles gegeven wat hij had”, zegt de Emmy-winnaar. “Het was een genot om met hem samen te werken en ik hoop dat we in de toekomst nog eens kunnen samenwerken.”

Het kan ook gebeuren als The Bold and the Beautiful luistert naar fans die boos zijn over Finn die van MD naar RIP gaat. Er zijn ideeën geopperd om Novlan terug op het doek te brengen. (Je leest ze hier.) Of ze in beslag zullen worden genomen, is natuurlijk een heel andere zaak.

Lees ook:  Zal Lauren van Young & Restless leren? Bold & BeautifulLeeft Sheila?

Ontdek hoe je het soap-opera-drinkspel speelt door klikken op de 90-proof fotogalerij hieronder.