Bold & Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) op Finn’s Secret Wife


Een bekend gezicht uit het verleden zou de hoop van dit stel voor de toekomst kunnen vernietigen!

Vrijwel iedereen op de planeet is het erover eens The Bold and the Beautiful’s Finn is te mooi om waar te zijn. Heck, zelfs de vrouw die zijn aanstaande vrouw speelt, heeft haar twijfels! “Dit is een soapserie”, lacht Jacqueline MacInnes Wood. “Van Cursus hij verbergt iets!”

Deze week lijkt het erop dat dit het geval zal zijn als de nieuwste videovoorbeeld van de soap – getiteld “Finn’s Secret” – heeft de hunk aan Steffy toegegeven dat “er iets is dat ik je waarschijnlijk al lang geleden had moeten vertellen.”

Omdat we al heel lang soapfans zijn, hebben we gepeild naar wat we over de dokter hebben geleerd sinds hij voor het eerst aan Steffy’s bed verscheen voor aanwijzingen over wat hij mogelijk verbergt. En daar was het, in het volle zicht … een meer dan levensgrote schok die Steffy tot op het bot zou schudden.

Je herinnert je misschien dat kort nadat de soaps na hun lange stopzettingen de productie hervat hadden, het uitvoeren van liefdesscènes een uitdaging bleek in het tijdperk van sociale afstand. Het duurde niet lang voordat de shows een aantal behoorlijk creatieve manieren bedachten om dat probleem te omzeilen, waarvan er tenminste één – acteurs die met mannequins knuffelden – uiteindelijk veranderde in het adembenemende verhaal waarin Thomas verliefd werd op een verhaal dat precies op Hope leek.

Meer: Is [Spoiler] kom je voor Steffy’s man?

Wat als de schrijvers zich nu gaan wenden tot de andere techniek die wordt gebruikt om romantiek levend te houden – de echte significante anderen van de sterren – om een ​​sleutel in de romantiek van Steffy en Finn te gooien?

Blijf hier bij ons: Wanneer Vet en mooi Steffy en Finn wilden om de zaken naar een hoger niveau te tillen, riepen ze in wat je zou kunnen noemen een romance double. Want het blijkt dat de echte vrouw van Tanner Novlan (Finn) een vrouw is die Kayla Ewell heet en die toevallig heel erg op zijn babymama op het scherm lijkt.

Tanner Novlan, vrouw Kayla Ewell"The Bold and the Beautiful"  Stel achter de schermen Malibu-locatie, Malibu, ca. 01/18/21 © Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661

Kijk snel, en je zou Ewell voor Wood kunnen verwarren!

Meer: Scott Clifton onthult de ware liefde van Liam

Niet alleen dat, maar Ewell is een actrice… die, omdat het leven echt… is een soap, speelde ooit Caitlin in de soap die haar man nu thuis noemt!

Dit is hoe we ons de dingen voorstellen: Finn’s vader die bijna aankomt werpt één blik op Steffy en moet een dubbele take doen. De vader en zoon hebben verschillende verkapte gesprekken voordat ze uiteindelijk aan het publiek onthulden dat Finn een paar jaar geleden betrokken was bij een onrustige jonge vrouw die het einde van hun relatie niet goed opvatte.

In feite, nadat ze het hele “Als ik je niet kan hebben, zal niemand” ding gedaan hebben en Finn proberen te vermoorden, belandde ze in een psychiatrisch ziekenhuis… waar ze sindsdien is geweest. Oh, en het blijkt dat ze op het punt staat te worden vrijgelaten…

“Dat zou zo gaaf zijn!” zegt Wood bij het horen van ons verre idee. Wat betreft het feit dat Ewell al een niet onbelangrijke rol heeft gespeeld in de show? “Mensen gaan dood en komen dan weer tot leven,” benadrukt Wood, “dus dit zou niet echt een probleem zijn!”

Wat vind je van ons gekke idee, Vet en mooi liefhebbers? Zie je Ewell zich bij de cast voegen als Finn’s mogelijk genezen, mogelijk gekke ex om wat drama op te wekken? Deel uw mening in het opmerkingengedeelte en kijk daarna samen met ons terug op Steffy en Finn’s weg naar liefde… wat ironisch genoeg begon met het feit dat ze bijna roadkill werd!