Bold & Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood: Strandvideo van babyjongens


De korte clip komt misschien net zo dichtbij als we vandaag een moment van echte vrede naderen.

Bedankt, Jacqueline MacInnes Wood. Dit hadden we nodig. Op 23 januari heeft de Vet en mooi MVP plaatste zowel een video als een foto van de babyjongens van haar en haar man Elan Ruspoli, chillend op het strand, net zo kalm en rustig als…

Nou, zo kalm en rustig als we ooit zouden kunnen zijn. Aan de linkerkant is Rise, die in maart 3 wordt, spelend in het zand. Rechts is zijn broertje Lenix, die volgende maand 1 wordt, genietend van het uitzicht op de branding en een hapje.

Meer: Zou Taylor kunnen worden – naar adem snakken! — nog een Sheila?

Bij de video zat een bericht van Steffy’s portrettist, ontworpen om ons te helpen ons stressniveau te verlagen. “Adem voor vier in”, schreef ze. ‘Houd het vier uur vol. Adem uit voor vier.” Hé, het is gelukt!

Wood, die de kinderen dit voorjaar een broertje of zusje zal geven, vertelt aan Soaps.com dat — hoe ontspannen deze video ook is — ze een groep onderweg zijn. “We zullen een actieve familie zijn. We zijn altijd bezig, je weet wel, kleine avonturen.

“We houden ervan om in de natuur te zijn”, voegt ze eraan toe. ‘Dus we zorgen er een keer per week voor dat we er zijn, of we nu naar het strand gaan of naar de boerderij of…’ Noem maar op. “Ik denk dat dat onze familie-excursies zijn.”

Terwijl je hier bent, bekijk je meer foto’s van soapsterren en hun echte kinderen in de fotogalerij hieronder.