Bold & Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood: wanneer keert Steffy terug? IJsbad Foto


Ijs ijs baby!

We hebben koude rillingen, ze vermenigvuldigen zich … omdat Jacqueline MacInnes Wood zojuist foto’s heeft gedeeld die “een deel van onze gezinsroutine illustreren … [a] lekker ijsbad.”

Meer: Krista Allen deelt een Taylor-made preview

Het is niet alleen de Vet en mooi hoofdrolspeelster die ook graag ‘chilt’. In een aparte post adviseerde de Emmy-winnaar niet alleen haar volgers “een moment te nemen om te ademen en al die negatieve energie los te laten”, ze liet een foto vallen van Rise, haar eerstgeborene met echtgenoot Elan Ruspoli, die een duik nam die ons kippenvel bezorgde ernaar kijken. ‘En ja,’ zei Wood, ‘mijn zoon gaat graag in ijsbaden.

‘Hij zegt dat hij daar zijn superkrachten vandaan haalt,’ voegde ze eraan toe. (Klik op de pijl op de video hieronder om Rise een plons te zien maken.)

Voorlopig zullen Instagram-posts moeten volstaan ​​voor Steffy-fans. Om tegemoet te komen aan het zwangerschapsverlof van haar portrettist – ze beviel in mei van het broertje Brando van Rise en Lenix – is het personage de stad uit gestuurd om haar verdriet over het vroegtijdig overlijden van echtgenoot Finn te verwerken.

Natuurlijk, wanneer Steffy terugkeert, zal de frontburner op haar wachten. Kijkers weten het, maar ze weet (nog) niet dat ze slechts een “weduwe” is in luchtaanhalingstekens. De dokter is niet echt en ook niet oprecht dood; mama Li houdt het gewoon geheim dat hij nog steeds een hartslag heeft totdat hij weer op de been is.

Zodra dat gebeurt, breekt de hel los. Aan de ene kant zal Steffy enthousiast zijn. Aan de andere kant, wie? zou niet zijn als: “Eh, je hebt me laten rouwen om Finn voor hoeveel maanden als ik aan zijn bed had kunnen liggen om hem aan te sporen beter te worden?” Er kan ook een gevolg zijn van Finns overleving dat Steffy, Li, niemand gaat leuk vinden. (Lees er hier alles over.)

Herbeleef de romantiek van Steffy en Finn in de onderstaande fotogalerij.