Bold & Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood zwanger van derde kind


De familie van Daytime Emmy Award-winnende actrices staat op het punt met één groter te worden.

Doe mee met het verzenden The Bold and the Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) een dikke proficiat vandaag! De CBS-soapster verwacht haar derde kind met echtgenoot Elan Ruspoli, zoals voor het eerst gemeld door Mensen. Over de zwangerschap vertelde Wood exclusief aan het tijdschrift: “Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik dit voorjaar zwanger ben van mijn derde kind. Elan en ik droomden van een groot gezin, aangezien we allebei nog maar kinderen zijn en dolgelukkig zijn dat onze dromen uitkomen.”

Fans zullen zich herinneren dat Wood in februari bevallen is van haar tweede kind, een zoon Lenix en het paar deelt ook een andere jongen, Rise, die in maart 2019 werd geboren. Deze week hebben we enkele tips doorgegeven van de actrice, die vertelde Soaps.com hoe ze zo snel weer in vorm kwam na de bevalling begin dit jaar.

“Nee. 1, ik was aan het sporten tijdens mijn zwangerschap, ook al waren het maar kleine dingen, “vertelde ze. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze haar oudste zoon ‘door het huis’ achtervolgde.

En als ze even de tijd neemt om moeder te zijn, brengt Wood graag wat tijd alleen door met haar man en heeft hij vorige week een paar foto’s gepost om haar volgers te laten zien dat ‘mama en papa er nog steeds achteraan gaan’.

We konden niet gelukkiger zijn voor het paar! En als je wilt weten wat de sleutel is tot hun romance, hoor dan wat Wood zei over getrouwd zijn met Ruspoli en wat ze doen om het zo goed te laten werken in onze fotogalerij hieronder vol met relatietips van soapsterren.