Bold & Beautiful’s Jacqueline MacInnes Woods zoon Rise houdt een bij vast, video


Kinderen kunnen speelkameraadjes maken met zelfs de kleinste, soms engste wezens.

Ze kunnen vaak worden gezien als enge kleine insecten met een grote steek, maar we worden er al jaren aan herinnerd dat bijen cruciaal zijn voor het milieu. Ze helpen niet alleen bij de groei van bomen, planten en bloemen, ze zorgen ook voor voedsel voor andere wezens en dragen bij aan het ecosysteem, zodat iedereen naast elkaar kan bestaan. Nou, er is nog iets anders dat ze ook doen…

Ze worden onze vrienden…

The Bold and the Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) plaatste de meest schattige video van haar oudste zoon Rise, die riep: “Mama, mama, ik heb een bij gered.” Hij liet haar toen het bijtje zien dat op zijn hand kroop en legde uit: “Zijn naam is Billy… hij lag op de grond, hij kon zijn huis niet vinden.”

Als dat je hart niet doet smelten! Kinderen zijn niet bang en dit bewijst alleen maar dat als je zachtaardig genoeg bent, soms zelfs de engste dingen je zullen verrassen door zachtaardig te zijn.

Dit is niet de eerste keer dat we iemand uit de familie van de CBS-soapfavoriet vrienden zien maken met een bij. Vorige maand deelde Wood zelf een foto van een bij op haar neus en maakte duidelijk dat “nee, dit is geen nepbij.” Ze vertelde verder hoeveel ze van bijen houdt en leerde op jonge leeftijd van haar moeder waarom bijen zo belangrijk zijn.

Meer: Het ‘explosieve’ babynieuws van de voormalige CBS-soapacteur

En toen ze zag dat liefde werd doorgegeven aan haar kinderen… “Het beste middel tegen angst is onderwijs”, zei Wood. “Door over bijen te leren, kunnen kinderen beginnen te begrijpen dat deze kleine wezens veel meer zijn dan zoemende, stekende insecten.”

Dus we kunnen hier allemaal een lesje leren van de kleine Rise… de volgende keer dat we een bij horen zoemen, schrik dan niet, neem even de tijd om te kijken waar hij terechtkomt en ervaar zelf hoe ze de wereld een betere plek maken.

Voordat je gaat, kijk terug naar een aantal van Wood’s meest fantastische fotoshoots in de galerij hieronder.