Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Jacqueline Wood & Tanner Novlan herenigen Steffy/Finn in Monte Carlo, Foto’s


Jacqueline MacInnes Wood en Tanner Novlan zijn in Monte Carlo!

Bold & Beautiful’s De verhaallijn van Steffy en Finn is een absolute wervelwind geweest sinds die schokkende aflevering waarin ze zijn biologische moeder, Sheila, confronteerde in het steegje achter Il Giardino over haar rol bij het begeleiden van Brooke van de wagen – ze was absoluut niet hervormd zoals ze beweerde! Het was niet verwonderlijk dat de beruchte psychopaat er niet goed in was om te worden geroepen – of te horen kreeg dat ze nooit deel zou uitmaken van het leven van Finn of Hayes – en richtte een pistool op haar schoondochter.

In een zeepachtige wending nam Finn de kogel toen hij uit het niets verscheen, vastbesloten om zijn vrouw te beschermen, en stervende in de steeg lag. Sheila, ondanks haar recente protesten dat ze iets zou hebben gedaan om haar zoon te redden als ze zich had gerealiseerd dat er een kans was dat hij zou overleven, schoot Steffy neer toen ze probeerde 9-1-1 te bellen.

Meer: Tanner Novlan werd voor de tweede keer vader

Vet en mooi fans waren verbijsterd toen werd verklaard dat Finn op weg naar het ziekenhuis was overleden en Steffy in coma lag. Na een snelle aanval van geheugenverlies die ons met ‘Steam’ schoppend en schreeuwend door het geheugen bracht, snauwde de verwoeste brunette terug naar de vreselijke realiteit dat haar man er niet meer was.

Uiteindelijk herinnerde ze zich dat Sheila verantwoordelijk was en werden we getrakteerd op een nieuwe dramatische, zo niet vreemde, confrontatie waarin de duivelin zichzelf verraadde voor haar verschillende misdaden. Toen Finns bio-moeder naar de gevangenis werd afgevoerd, werd Steffy uiteindelijk gedwongen haar aandacht te richten op het rouwen om haar verlies.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila toont Steffy bewijs dat Finn van haar houdt

Net toen we dachten dat er geen wending meer in dit verhaal zou kunnen komen, verscheen Finns adoptiemoeder Li weer, met vreemd gedrag. Het duurde niet lang voordat Vet en mooi kijkers waren weer verbaasd – Finn leefde, beademd, weggestopt op een geheime locatie! Li had hem uit het ziekenhuis gejaagd nadat hij zijn overlijdensakte had ondertekend en probeerde hem te redden nadat andere artsen hem hadden afgeschreven vanwege een gebrek aan hersenactiviteit.
Vet li finn alive

Haar instinct bleek juist te zijn, want het duurde niet lang voordat Finns oogleden veelbelovend trilden. Steffy tastte natuurlijk in het duister over dit alles en ging met de kinderen naar het buitenland om afstand te nemen tussen haar en de pijnlijke herinneringen in Malibu.

Het enige dat nog moet worden afgewacht, is hoe Finn zal herstellen tot het punt dat hij herenigd kan worden met zijn vrouw en hun gezin weer heel kan maken. Natuurlijk zal het niet zo eenvoudig zijn als Li hem weer gezond te maken, aangezien Sheila uit de gevangenis is ontsnapt en nu ter plaatse is. Dit betekent iets kan gebeuren en zal waarschijnlijk ook gebeuren.

Meer: In de Emmy-lunch van Jacqueline Wood

Maar we weten allemaal dat ‘Sinn’ hun weg weer samen zal vinden, en met Tanner Novlan en Jacqueline MacInnes Wood die overzee vliegen om de Vet en mooi op het 60e jaarlijkse Monte Carlo Television Fest moeten we ons afvragen of het grote moment misschien op locatie wordt gefilmd. Immers, in de zomerpreview van SOD plaagde Brad Bell, a “heel bijzondere, en heel romantische zomer” gepland voor Steffy en Finn. Dingen die je doen gaan, “Hmm…”

Lees ook:  SNEAK GLOKEN op #BoldandBeautiful Volgende week: Ridge en Brooke debatteren over waarom Lia ...

Zien ‘Steffy’ en ‘Finn’ weer samen in Monte Carlosamen met andere Vet en mooi sterren, in de fotogalerij hieronder.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]