Bold & Beautiful’s Jacqueline Wood’s verjaardag met echtgenoot Elan Ruspoli op Coachella


De “prachtige mama” kreeg ook een shout-out van haar overleden echtgenoot op het scherm, “Finn.”

Als Vet en mooi dynamo Jacqueline MacInnes Wood komt dichter bij de geboorte van haar derde kind, je zou denken dat ze tevreden zou zijn om haar verjaardag met haar voeten omhoog door te brengen, thee te drinken in een badjas en in het algemeen het rustiger aan te doen. Maar het blijkt dat Wood dezelfde pittige geest heeft die ze in haar alter-ego Steffy brengt.

In een recent interview, Wood onthulde dat ze eigenlijk zou filmen op Vet en mooi “tot aan mijn bevalling”, dus het zou niet zo verwonderlijk moeten zijn om te ontdekken dat ze haar verjaardagsweekend doorbracht met het rocken van verschillende looks/meerdere oogverblindende outfits om Coachella te raken met haar knappe echtgenoot, Elan Ruspoli.

Het Coachella Valley Music and Arts Festival is een jaarlijks terugkerend evenement in Californië dat bekend staat om het naar buiten brengen van degenen die graag met mode spelen en dat geldt zeker voor Wood. Het bijwonen van het festival is een traditie voor haar geworden, zo lijkt het, en dit jaar was geen uitzondering.

Wood liet haar prachtige babybuik voor haar werken, selecteerde een gewaagd tweedelig stuk als haar eerste look van het weekend en riep blij uit: “Coaacheeeelllllaa”, terwijl ze het debuut van de foto op haar Instagram plaatste:

Wood’s volgende ensemble was een beetje eenvoudiger; een zijdeachtige witte onderjurk met daarboven een absoluut schattige vilten hoed met brede rand, wat perfect was voor haar.

Haar laatste outfit was heel leuk – een tweedelig broekje met een hoge taille en een choker en armbanden met kwastjes om de look af te maken. Vergeet niet op de pijl op deze Instagram-post te klikken om een ​​video te zien van Wood die met haar man door Coachella loopt, wat echt een idee geeft van de bezienswaardigheden en geluiden van het festival.

Jacqueline Wood’s soap-opera mede-sterren en vrienden bereikten de commentaarsecties van de berichten, waaronder Tanner Novlan (Finn) die uitriep: “Gelukkigste verjaardag Jac!!” Katrina Bowden (Flo) sprong er ook in en ze verwonderde zich: “Prachtige mama!!!” en Ashley Jones (Bridget) die de tong stevig in de wang plaagde: “Was je maar een klein beetje heter, maar je komt in de buurt!” onder vele anderen.

Terugkijken op Jacqueline Wood’s populairste rodelopermode in de fotogalerij hieronder.