Bold & Beautiful’s Kimberlin Brown: Sheila’s misdaad, straf, spijt


“In Sheila’s gedachten kan ze alles doen…”

Eindelijk heeft Steffy zich precies herinnerd wat haar Dapper en knap moeder deed in het steegje achter Il Giardino. En terwijl wat daarna komt belooft verschillende levens te veranderen, zullen de gebeurtenissen van die nacht Sheila lang achtervolgen. Omdat haar complotten en machinaties er in het verleden grotendeels toe leidden dat anderen gewond raakten, betaalde haar eigen geliefde zoon dit keer de ultieme prijs.

“In Sheila’s gedachten kan ze alles”, vertelde portrettist Kimberlin Brown ons. “Maar anderen weigeren haar de kans te geven om te laten zien wie ze zou kunnen zijn, om het leven te hebben dat ze denkt te verdienen.”

Finn, Steffy, Sheila slap B&B

Sheila keerde zelfs de andere wang toe, letterlijk, nadat ze door Steffy was geslagen.

Krediet: Howard Wise/JPI

Een ding dat nooit echt is aangepakt, is waar Sheila naartoe ging na haar laatste bezoek en hoe ze zichzelf momenteel ondersteunt. “Ik probeer altijd mijn eigen achtergrondverhaal te verzinnen als ik terugkom”, gaf Brown toe. “In dit geval was het dat toen ze bij Il Giardino werkte, ze informatie tegenkwam die ze de stad verliet om van te profiteren om een ​​beter mens te worden. Wat is een betere manier om het speelveld met de Forresters gelijk te maken dan door een klein beetje geld op de bank te hebben voordat je terugkeert?”

Meer: Details over de spoedoperatie van Bold Star

Niets van dat alles maakte echter een beetje verschil deze keer. De geschiedenis herhaalde zich op de meest tragische manieren, waarbij Sheila niet in staat was te voorkomen dat haar duistere instincten naar voren kwamen, en haar zoektocht naar wraak die Finn zijn leven kostte.

“Ze kan tot het uiterste gaan,” vertelde Brown Soap Opera Digest,,Maar als ze alles terug zou kunnen nemen, zou ze dat echt doen.” Dat kan echter niet. Het is ook niet waarschijnlijk dat de familie Forrester de duivelin die Steffy heeft neergeschoten eenvoudig zal vergeven en vergeten. Zal dit het einde zijn van Sheila… of gewoon het begin van haar volgende hoofdstuk?

Net als Sheila, zouden deze soap-personages graag zien dat je een paar van de dingen vergeet vreselijke dingen die ze in het verleden hebben gedaan!