Bold & Beautiful’s Sheila Can’t Stop Finn / Steffy’s Monte Carlo Reunion


Bold Beautiful mashup li ridge finn sheila

Krediet: Howard Wise/JPI (3)

Als je een van de velen bent Vet en mooi fans die met spanning hebben gewacht op de onvermijdelijke Finn/Steffy-reünie, dit was een goede week voor jullie. Waarom? Want het begon duidelijk die kant op te gaan. Als je geïnteresseerd bent in een ander verhaal op het doek… nou, eh, er is niet veel om over te praten. Maar we zullen ons best doen om te proberen…

Finn heeft twee mama’s (opnieuw)

Volledige onthulling: ik wist vanaf het moment dat Li haar zogenaamd fatale ongeluk had dat ze nog leefde. Niet “wist” in de manier waarop fans zeggen: “Ik wist het altijd al”, maar wist het in de zin dat mij zoveel werd verteld en werd gevraagd om het onder mijn hoed te houden om de verhaallijn niet te verpesten. Ik deed dat graag, want hoewel we graag plagen en speculeren, zijn we in wezen soapfans. Lang voordat ik in deze business kwam, zat ik thuis, hijgend naar schokkende wendingen.

B&B Bill Li

Dat is tenslotte wat soaps zo leuk maakt.

Wat ik niet wist, was dat Bill degene zou zijn die Li zou vinden. Ik wilde mezelf een beetje voor de kop slaan terwijl de scènes zich afspeelden. Natuurlijk had ik moeten beseffen dat dit de dag was dat Li zou herrijzen. Toen Wyatt en Bill bij het restaurant kwamen, maakte Bill een onhandige opmerking over het feit dat het op de kade was… je weet wel, degene die Li wegreed?

Goed gespeeld, Vet en mooi. Goed gespeeld, dat wel.

Laat het beest los

Zodra Steffy en haar man herenigd zijn, heb ik de schrijvers nodig om manieren te vinden om Finns nieuw uitgebrachte duistere kant te laten zien. Ik moet toegeven dat ik Finn een beetje saai vond sinds zijn introductie, maar Tanner Novlan heeft me het personage in een heel nieuw licht laten zien sinds hij begon te proberen aan Sheila’s klauwen te ontsnappen.

Finn Holler B&B

Meer: Geliefde zeepdierenarts keert terug naar Bold & Beautiful

Ik ben een fan van Kimberlin Brown sinds het moment dat we Sheila voor het eerst ontmoetten, al die jaren geleden Jong & Rusteloos, en dat is geen jota veranderd. (Wat maakt het uit? is toch een jota? En waarom gebruiken we het als referentiepunt voor verandering?) Het is geweldig om haar te zien veranderen van “Mama houdt van je, schat” naar driftbuien. En ik weet niet waarom, maar als ze die zelfmedelijdende toespraken houdt, amuseert me dat.

“Waarom overkomt mij dit?” vroeg ze Finn. “Is er niemand op wie ik kan vertrouwen? Waarom? Waarom laat iedereen me dingen doen waar ik spijt van heb!” We kennen allemaal een Sheila. Die persoon die geen gevoel voor persoonlijke verantwoordelijkheid heeft en toch elke situatie over zichzelf kan maken.

Zelfrechtvaardig, partij van twee?

Ik kan zelfs niet met Brooke en Ridge. Ik heb iemand op het doek nodig die minstens één keer per week tegen hen zegt: “Wie is er gestorven en heeft u meneer en mevrouw Judgeandjury genoemd?” Ik ben geen juridisch expert (hoewel ik ontzettend veel documentaires over echte misdaad kijk), maar ik heb het gevoel dat Mike had moeten kunnen zeggen: “Het spijt me, is er een reden waarom deze twee mij mogen ondervragen? ?”

Vet Mike Brooke Ridge Baker

Meer: Zal Finn Sheila’s woede overleven?

Aan de positieve kant, we kregen maar twee of drie dagen dat Brooke zei: “Guthrie … waarom klinkt die naam zo bekend?” voordat de stukjes op hun plaats vielen en we naar de volgende fase gingen. Helaas was de volgende fase in feite dat Ridge zijn Ridgiest was, alle wijzende vingers en schreeuwend. Deze gast put me uit.

Rondrit!

We praten veel over het feit dat Vet en mooi heeft de beste productiewaarden op dag, uitgezonderd. Ze zijn ook de enige soap die routinematig op locatie gaat. En nee, Algemeen ziekenhuis, het opnemen van scènes bij de buitencommissie van de studio of naast die ene boom in het park tellen niet mee. Een paar weken geleden hadden we die leuke dingen met Quinn die op een fiets sprong en haar kont eraf trapte om Carter’s bruiloft te stoppen, en elke dag zullen we beginnen met het zien van de beelden die zijn gemaakt terwijl verschillende castleden in Monte Carlo waren.

Vetgedrukte screenshot van steffy finn bed

Natuurlijk, het lijkt een beetje op slecht ouderschap voor Ridge en Taylor om naar Monte Carlo te vliegen, en dat is precies wat de laatste spoilers zeggen dat ze het volgende week zullen doen. Ze hebben immers net van de dokter te horen gekregen dat Steffy hulp krijgt bij het verwerken van haar verdriet en dat ze daarbij waarschijnlijk geen contact van buitenaf zou moeten hebben. Maar hey, dit is Ridge, en hij weet het altijd het beste, toch? En ondanks dat hij een wereldberoemde psychiater is (patent aangevraagd), kan Taylor gewoon niet anders dan hem volgen als ’s werelds mooiste gekke sidekick.

Willekeurige gedachten

• Soap-politieagenten zijn notoir slecht in hun werk, maar ik moest lachen toen Baker aangaf dat de reden dat niemand Mike met Sheila in verband bracht, was dat hij op zijn papieren vermeld stond als Richard Michael Guthrie.

Vet en mooi houdt ervan om dingen zo lang mogelijk uit te rekken… maar dat kan voor ronduit pijnlijke scènes zorgen. Geval in punt? Sheila besteedde de hele aflevering van donderdag aan het samenvatten, zodat we eindelijk bij het laatste moment konden komen, waarin ze zei dat Li dood was en Bill haar levend vond.

Bold Deacon kanan bezemkast

• Ik vind het leuk dat Deacon nog steeds bij Il Giardono werkt. Ik dacht dat hij inmiddels zeker in een of andere hoedanigheid bij Forrester zou zijn aangenomen. Waarom? Omdat deze show echt geen have-nots heeft, wat hij zeker is.

Wil je een aantal van je favoriete soapsterren zien zoals je ze nog nooit hebt gezien? Bekijk onze enorme galerij van bloopers, outtakes en plezier achter de schermen!