Bold & Beautiful’s Sheila heeft Steffy/Finn romantische reünie opgezet


Vet Mooie mashup steffy finn sheila li hope

Krediet: Howard Wise/JPI (3)

Ondanks preëmpties die de show uit de lucht gooiden, Vet en mooi hield de zaken deze week in een hoog tempo in beweging. Klaar voor een snelle blik op wat werkte, wat niet en wat ik echt, echt hoop dat het volgende komt? Lees verder!

Gratis Sheila!

Ik zeg niet dat alles beter is met een klodder Sheila, maar… bij nader inzien ben ik dat misschien wel. Ik weet dat ze vreselijke dingen heeft gedaan en waarschijnlijk voor het leven zou moeten worden weggestuurd, maar tussen de optredens van Kimberlin Brown, Sheila’s bodemloze zak vol waanideeën en zelfs de griezelige muziekelementen die worden gebruikt wanneer ze op het scherm is, leef ik een beetje voor de capriolen van de slechte meid.

Ik bedoel, kunnen we het hebben over de manier waarop ze Li door de kamer slingerde? Eigenlijk niet nodig. Het filmpje spreekt voor zich. (Ook een pluim voor de CBS-medewerker die met de hysterische tweet hieronder kwam.)

Krediet waar het verschuldigd is, Vet en mooi – die meestal zelfs de eenvoudigste scènes voor minstens een aflevering of twee zal rekken – raakte niet verzand met details als het ging om Sheila’s ontsnapping. We zagen haar glimlachen naar oude vriend Mike, en voor we het wisten, bonsde ze op Li’s deur. Hoewel ik normaal gesproken een groot voorstander ben van ‘show, don’t tell’, bleek dit de uitzondering op de regel. We hoefden Sheila niet in een gevangenistransportbusje te zien zitten, gevolgd door het stereotiepe vreselijke zeepauto-ongeluk. Ons vertellen dat ze tijdens het transport is ontsnapt, was voldoende.

Alleen de feiten, mevrouw

Al wekenlang, elke keer dat Sheila verklaarde: “Ik deed het niet” gemeen om Finn neer te schieten,’ heb ik letterlijk tegen het scherm geschreeuwd, ‘Nee, jij… bedoelde om zijn vrouw neer te schieten… en dat deed hij ook!’ Dus toen Li de fout in Sheila’s poging tot verdediging aanwees, was ik een gelukkige kampeerder.

Vet mooie Sheila Li

‘Ze is misschien zo gek als een gek,’ dacht Li, ‘maar ze heeft geweldig haar. Ik vraag me af wat ze gebruikt?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Goed nieuws voor When Calls the Heart-fans

Natuurlijk bewees Sheila opnieuw dat ze altijd de slimste persoon in de kamer is … zelfs als de enige manier om dat te bereiken is door alle anderen de mond te snoeren. Nog geen twee minuten nadat ik Li behulpzaam had voorgesteld dat ze iets zou vinden om haar ongewenste gast een bons mee te geven, deed Sheila precies dat met Finns andere moeder. Ik weet niet zeker wat Sheila werkelijk gebruikte, maar in mijn verbeelding was het een ondersteek. Ik bedoel, er moet er natuurlijk een zijn die Finn kan gebruiken, toch?

Rondrit!

Mijn droomscenario voor wat er daarna gebeurt? Als verpleegster helpt Sheila Finn volledig te herstellen en slaat ze vervolgens de stad over nadat ze Li heeft aangevallen – omdat, laten we eerlijk zijn, die alliantie maar zo lang kan duren – en haar in coma achterlaat. Natuurlijk realiseert niemand anders zich dat Finn nog leeft. Ze wil Finn ver weg van de Forrester-clan krijgen, vermomt zich en neemt hem mee naar Europa.

Sheila, Finn Il Giardino B&B

‘Je hebt gelijk, dit ziet eruit alsof het een restaurant in Los Angeles zou kunnen zijn! Maar dat is het niet, lieverd, zo stil.’

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Je kent de stem van deze Bold gastster

Wacht even… wie is er nog meer in Europa? Oh, juist, Steffy! Als ze Finn ziet (van een afstand natuurlijk), begint ze te geloven dat hij nog leeft. Iedereen thuis denkt dat ze gek is, maar ze wordt vastbesloten om Finn te vinden… zelfs als Sheila zweert ze uit elkaar te houden.

Ik bedoel, kom op, dat zou een geweldig verhaal zijn, toch?

De manier waarop we waren

Ik vind het vaak belachelijk als soap-paren die op hun vierde of vijfde huwelijk staan, “Jij bent mijn enige ware liefde” aan hun partner du jour verklaren. Maar weet je wat? Als Donna het tegen Eric zegt, volgt het. Ja, ze is met andere jongens geweest. Maar ik geloof oprecht dat ze nog nooit zo voor hen heeft gevoeld als voor haar honingbeer.

Eric, Donna honing B&B

“Net als wij heeft honing geen houdbaarheidsdatum.”

Krediet: CBS-screenshot

Wat niet volgt, is dat Eric en Donna de deur van hun liefdesnest op een kier laten staan, zodat een belachelijk geklede voorbijganger ze misschien het hele jaar door krijsend kan maken tijdens een kussengevecht. (Ik begrijp dat Donna hem weer jong laat voelen, maar er zijn grenzen!) Ik geloof ook niet dat Hope – die het een en ander weet over vreemdgaande echtgenoten – zo gemakkelijk zou worden beïnvloed door de benarde situatie van haar tante.

Aan de andere kant kijk ik nu al uit naar de gevolgen wanneer Quinn erachter komt over de ontrouw van haar man. Zal ze hem arresteren… of misschien gewoon haar schouders ophalen en zeggen: “Wat goed is voor de gans, is goed voor de gans” en Paris opzij duwen in haar haast om weer in Carter’s bed te kruipen?

Willekeurige gedachten

• Heeft Baker geen mobiele telefoon? Zou het niet logischer zijn geweest als hij Ridge en Taylor had gebeld in plaats van door LA te rijden om het nieuws over Sheila’s ontsnapping te delen?

Carter protesteert Ridge B&B

‘Ridge, ik woon in je voormalige liefdesnest. De dingen die ik heb gevonden… “

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Hoe gedurfde rivalen samen ‘gevangen’ raakten

• Ridge is een hypocriet is niets nieuws, maar hij bracht het naar nieuwe hoogten toen hij Carter uitschreeuwde over zijn gevoelens voor Parijs. Ridge heeft in de loop der jaren met talloze Forrester Creations-medewerkers geslapen en hij speelt momenteel twee vrouwen tegen elkaar. Maar hij gaat Carter de les lezen over het samenzijn met een vrouw die de bewuste beslissing heeft genomen om niet bij Zende te zijn? Kerel, neem alle stoelen.

Kijk of je er een paar kunt spotten Vet en mooi favorieten in deze galerij kijken naar de gecompliceerde relaties van Algemeen ziekenhuis koppels verleden, heden en misschien zelfs toekomst!