Bold & Beautiful’s Steffy / Finn zouden verdachten moeten zijn in Vinny’s Death


gewaagde mooie collage zeepkist 16 april

Howard Wise / JPI; CBS-schermafbeelding (2)

Deze week, The Bold and the Beautiful ging allemaal Donkere schaduwen op ons door mijn arme, dode Vinny Liam te laten achtervolgen. Toen hij niet werd gekweld door de overleden laboratoriumtechnologie, werd Liam toegeschreeuwd door zijn vader, die alles deed, behalve hem in Cher stijl slaan en schreeuwen: “Snap eruit!” Ondertussen kocht Paris wat Zoe verkocht, en het zag ernaar uit dat Quinn in de nabije toekomst daadwerkelijk met volwassenen in contact zou komen. Er valt veel uit te pakken, dus laten we eraan beginnen!

Beverly Hills Cop

Ik was raar opgewonden toen luitenant Baker – sorry, dat is nu Plaatsvervangend hoofd Baker – kwam opdagen om de dood van Vinny te onderzoeken. Als iemand kan uitzoeken wat er echt met mijn jongen is gebeurd, kan hij dat! Weet je nog dat ze een paar jaar geleden probeerden Baker aan de kant te schuiven door zijn zoon, Charlie, de man te laten worden die was aangewezen om alle dingen van Forrester te onderzoeken? Ik had het niet, dus ik ben heel blij dat zijn hotdog-lovin ‘weer op het toneel verschijnt.

Lt. Dan Baker onderzoekt Vinny Death B&B

Maar we moeten echt praten over de zaak waarin hij werkt. Omdat in welk universum Thomas de eerste persoon zou zijn – ja, zelfs de eerste Forrester – op de verdachtenlijst van Baker? Maar daar was hij, heel duidelijk in de conclusie dat Thomas op de een of andere manier betrokken zou kunnen zijn bij de dood van zijn frenemy.

Als je het mij vraagt, ziet Steffy – die toevallig de stad heeft verlaten – verdacht verdacht uit, net als de aanstaande echtgenoot Finn. Thomas was tenslotte niet enthousiast over het feit dat zijn vriend de vaderschapstest veranderde, de feitelijke ouders van het kind lijkt veel eerder Vinny te willen straffen. En speculeren we niet allemaal al een tijdje dat Finn misschien een donkere kant heeft?

Meer: Steffy / Finn-fans harken ons over de kolen… hier is waarom

Ik zeg niet Vet en mooi is voorspelbaar, maar het lijkt vrij duidelijk dat Thomas de hoofdverdachte zal worden, Hope zijn trouwste verdediger zal zijn, en wanneer de ‘waarheid’ aan het licht komt, zal ze zo walgen van de acties van haar man dat ze hem zal inruilen voor Steffy’s broer.

Op dat moment zullen we ontdekken dat – zoals ik vanaf het begin heb getheoretiseerd – Vinny daadwerkelijk door iemand is aangevallen voordat strompelend op het pad van de auto die door Liam wordt bestuurd.

The Haunted

Ondertussen bleef Scott Clifton het soort optredens geven waar iedereen aan het praten zou zijn, ware het niet dat … nou ja, het is precies wat we van hem gewend zijn. Hoewel ik er niet echt naar uitkijk om Liam wekenlang te zien kronkelen en in paniek raken, weet ik tenminste dat Clifton zijn A-game naar het materiaal zal brengen, aangezien het de enige is die de MVP kan spelen.

vetgedrukte liam achtervolgde spiegel screenshot

Ik maak me echter een beetje zorgen om de acteur… of beter gezegd, zijn haar. Kijk, ik ben jaloers op die weelderige lokken, en deze verhaallijn schijnt dat Clifton zijn handen er doorheen haalt en eraan trekt veel​ Dat kan niet goed zijn voor de follikels.

De scènes waarin Vinny Liam achtervolgde, waren fantastisch gefilmd, compleet met koele hoeken en griezelige belichting. Het was waarschijnlijk het meest opwindende om uit te zenden Vet en mooi sinds Thomas stopte met praten met de mannequin. Het werkte ook omdat, nou ja, het waren niet dezelfde vier regels dialoog die we de hele week hadden gehoord, wat in feite neerkwam op:

LIAM: Papa, ik kan dit niet doen!

BILL: U kunt en u zult!

LIAM: Ik moet bekennen!

BILL: Man omhoog, watje!

Oké, Bill noemde zijn zoon niet echt een watje, maar je kon helemaal zeggen dat hij dat wilde. De dialoog was zo repetitief dat ik letterlijk hardop lachte toen Bill zei: “We kunnen niet hetzelfde blijven bespreken!” Ik ga ervan uit dat iemand in de schrijverskamer precies wist wat ze aan het doen waren toen ze die bepaalde regel opschreven.

Meer: B & B-ster deelt behoorlijk verbazingwekkend nieuws

Bill heeft het in deze scènes ongelooflijk koud – zelfs hij zei het – maar het voelt helemaal goed voor het personage. Bill is een man die onbezonnen handelt, nooit terugdeinst en niet lichtvaardig onder dwazen lijdt, zelfs als die dwaas een van zijn zoons is. Over wie gesproken, mijn favoriete uitwisseling van de week moest degene zijn die plaatsvond nadat Wyatt Bill’s huis binnenliep.

BILL: Je loopt hier binnen alsof je de hypotheek betaalt!

WYATT: Je hebt geen hypotheek!

Dat is een goede, grappige dialoog met rijke mensen.

Willekeurige gedachten

• Het zou een stuk gemakkelijker zijn om Thomas als de wraakzuchtige vriend boos dat zijn vriend aan de kant van de weg was achtergelaten om te sterven als hij niet precies hetzelfde met Emma had gedaan nadat ze haar auto van de weg had gereden. Aan The Bold and the Beautiful, er wordt van ons verwacht dat we de geschiedenis vergeten en hoe deze zich zou kunnen verhouden tot verhaallijnen die zich momenteel ontvouwen. Maar gezien hoe prachtig ze de aflevering schoten waarin Emma stierf – en dat opvallende beeld van Thomas die koel naar beneden kijkt naar de plaats van het ongeluk – zal ik nooit vergeet het maar.

Gewaagde mooie thomas emma ongevallocatie screenshot

• Van de ene op de andere dag onderging Zoe een totaal ongemotiveerde verandering van hart en besloot ze haar steun te geven aan de relatie tussen Parijs en Zende. ‘Ik heb de laatste tijd veel mijn ziel gezocht,’ zei Zoe … de dag nadat ze het drankje van haar zus had aangespoord en de scheet in gang had gezet. Als de grap van Zoë ertoe zou hebben geleid dat Parijs ernstige gevolgen zou hebben – zoals ziekenhuisopname vanwege een onvoorziene allergische reactie – zou het zinvol kunnen zijn dat Zoe het licht zou zien. Maar zoals het was, klopte deze “ontwikkeling” niet helemaal.

• Aan de positieve kant, terwijl Quinn nog steeds veel te veel tijd besteedt aan het zorgen maken over het liefdesleven van een model dat ze vorige week amper kende, zijn de zaken op een rijtje. We hadden niet alleen een waarneming van Eric, maar zagen ook hoe de basis werd gelegd voor een verhaal waarin werd onderzocht dat terwijl hij en Quinn zijn herenigd, er nog steeds grote problemen tussen hen opdoemen.

Nu je mijn mening over de afleveringen van deze week hebt gehoord, waarom zou je die van jou dan niet delen in het commentaargedeelte? Zorg er dan voor dat je terugzwaait en bekijk deze geweldige fotogalerij waarin we het geweldige echte leven leren kennen zussen van je favoriete soapsterren