Bold & Beautiful’s Steffy lijdt aan geheugenverlies en gelooft dat Liam haar man is?


De psychopaat die haar eigen zoon neerschoot, heeft dringend een wonder uitstel nodig… en misschien krijgt ze die ook.

Vet en mooi actrice Jacqueline MacInnes Wood beloofde meer wendingen in het verschiet in het verhaal van Steffy en we hebben het gevoel dat de volgende een doozy zal zijn. Terwijl kijkers op spanning wachten om te ontdekken of haar personage Sheila zal ontmaskeren als degene die haar en Finn in de steeg heeft neergeschoten, kan het een onthulling zijn van een andere en veel onverwachtere aard dat ze ophoest.

Laten we eerlijk zijn, Sheila heeft dringend uitstel nodig. Hoewel het ten koste ging van het leven van haar zoon, slaagde de psychopaat er uiteindelijk in om de acceptatie te krijgen die ze altijd van Taylor wilde hebben nadat ze haar leven op het dak had gered. Sheila wil het duidelijk niet de stad uit en op de vlucht gaan nadat het vooruitzicht van een relatie met Hayes is bengelt (net als Taylor, ha!), Maar er is één ding dat haar in de weg staat – Steffy’s herinnering.

Meer: Achter de schermen bij het filmen van het intense drama op het dak

Dus, wat als Steffy’s terugroepactie een tijdje uit was in het licht van het trauma dat ze heeft ondergaan? Dat zou de gekke vrouw zeker wat tijd geven.

Vet en mooi teasers geven aan dat Steffy zal Ridge en Liam . verdoven met een schokkende opmerking, die meteen onze argwaan wekte. Ze zou Sheila kunnen aanwijzen als de schutter, maar dat zou snel een einde maken aan de verhaallijn en het is daarom onwaarschijnlijk dat dit gebeurt.

Zoals we allemaal weten, gebeurt er niets zonder reden op soaps, en hoewel het logisch is dat Liam in het ziekenhuis is en vol bezorgdheid dat Steffy het zou redden, moeten we ons afvragen wat de reden is voor de flashback-retrospectieve van Liam en Steffy’s romance. Het zeker viel niet goed bij fans van Steffy en Finn gezien de timing, maar het zette ons aan het denken dat de merkwaardige focus op ‘Steam’s’ band wel eens zinvol zou kunnen zijn… Net als in, zal Steffy’s familie ontdekken dat ze geheugenverlies heeft en denkt dat ze nog steeds getrouwd is met, of betrokken is bij, Liam.

Het is logisch als je kijkt naar de volgende spoiler in het pakket, waarin Brooke ruzie maakt met Ridge en Taylor over Steffy. Waarom zou de blondine anders in het ziekenhuis werken als ze niet zou lobbyen om Steffy de waarheid te vertellen – dat? haar dochter is getrouwd met Liam?

Vervolgens hebben we Hope die Steffy voorzichtig weer in de realiteit probeert te brengen. Dit geeft meer geloof aan de theorie dat Steffy op de een of andere manier in het verleden leeft en het klinkt zeker alsof haar stiefzus haar graag wil laten inbellen op de waarheid over wie met Liam getrouwd is.

Eindelijk staat Taylor haar mannetje met Brooke en Hope over de behandeling van Steffy, wat vrijwel zeker betekent dat ze erop zal aandringen dat haar dochter mag blijven geloven dat Liam haar echtgenoot is terwijl ze herstelt van haar beproeving.

Dit scenario biedt niet alleen wat throwback-drama naar de dagen van de gevreesde liefdesdriehoek Liam/Steffy/Hope, maar maakt het ook mogelijk Vet en mooi om Sheila op het doek te houden om dieper bij de familie te graven – zodat de schok wanneer Taylor hoort dat ze de vrouw heeft uitgenodigd die haar dochter en Finn in de kudde heeft geschoten, veel intenser zal zijn.

Meer: B&B-ster ontbloot babybuikje in de natuur

Het kan natuurlijk niet doorgaan te lang, tenzij ze Steffy laten geloven dat ze een zoon had met Liam. Dus het is veilig om te zeggen dat Sheila’s dagen nog steeds geteld zijn.

Wat denk je dat er zal gebeuren als Steffy herstelt? Deel je mening hieronder.

Doe mee met onze soap opera drinkspel in de fotogalerij hieronder.