Bold & Beautiful’S Steffy onthoudt alles, zweert wraak op Sheila


“Nee! Dit kan niet!” verklaart Steffy, nog steeds opgeschrikt door herinneringen. Bezorgd vragen Taylor en Ridge of ze zich de schietpartij herinnert. In plaats van dingen te verduidelijken, vraagt ​​Steffy gewoon: “Waarom was ze daar?” Met de zachte aansporing van de wereldberoemde psychiater (patent aangevraagd), onthult Steffy dat ze Sheila de nacht van de schietpartij in de steeg heeft gezien! Taylor en Ridge zijn verbijsterd… als Sheila in de steeg was, zou ze dan niet iets tegen de politie hebben gezegd? (Op de een of andere manier, ondanks dat Ridge maandenlang heeft gewaarschuwd dat Sheila gevaarlijk is, slaagt hij er niet in om de stukjes bij elkaar te krijgen. Dit is de enige keer dat hij niet bang is om de slechtst mogelijke conclusie over haar te trekken … of iemand anders!)

Ridge blijft de stukjes bij elkaar brengen en spoort zijn dochter aan om terug te denken aan de nacht en te proberen te onthouden: waarom was Sheila daar? Als Steffy het moeilijk heeft, spoort Ridge haar aan om alles te onthouden in het belang van Finn. ‘Hij was er eerst niet’, herinnert ze zich. De stukjes beginnen op hun plaats te vallen als Steffy zich herinnert Sheila in het restaurant te hebben ontmoet en haar vervolgens het steegje in te volgen. ‘Ze is heel boos… ze kwam in mijn gezicht en duwde me tegen de afvalcontainer! De blik in haar ogen… ze zei dat ze me ging tegenhouden…’

Ridge en Taylor zitten gegrepen terwijl Steffy doorgaat met vertellen wat ze zich herinnert, de tranen beginnen te stromen. ‘Ik heb haar verteld dat ze Finn of Hayes niet meer kon zien. Dat is wanneer ze…’ En zo komt het weer bij haar terug. Steffy herinnert zich dat Sheila het pistool trok en toen riep: “Het was Sheila! Ze schoot Finn neer! Ze heeft haar eigen zoon vermoord!” (Schokkend genoeg is dit niet de cliffhanger van de aflevering.)

Vet restaurant Sheila Deacon

Meer: Karla Mosley praat over Maya’s toekomst

Bij Il Giardino wijst Deacon erop dat Sheila’s beslissing om Steffy te bezoeken een slechte was. “Er is geen raketgeleerde voor nodig om te zien dat dat als een loden ballon over zou gaan”, benadrukt hij. Dat gezegd hebbende, betekent dit niet dat ze moet inpakken en de stad moet verlaten. Sheila echter – zich volledig bewust van wat ze heeft gedaan en dat als Steffy het zich herinnert, ze geroosterd is – staat erop dat ze “geen opties meer heeft” en moet ontwijken terwijl het krijgen goed is. Deacon suggereert dat Sheila in een betere positie verkeert dan ooit dankzij haar vriendschap met Taylor, maar de transplantatie in Genua City zegt dat de muren dichterbij komen.

Deacon worstelt om te begrijpen waar Sheila het over heeft, en ze zegt dat hij het onmogelijk kan begrijpen. “Het zou voor iedereen het beste zijn als ik gewoon weg zou gaan en nooit meer terug zou komen!” Maar gezien het feit dat Sheila vooruitgang heeft geboekt met Taylor, waarom zou ze nu willen vertrekken, vraagt ​​Deacon.

Vet Parijs Carter kantoor HW

Nadat Paris officieel een vriend van Zende is geworden, vertelt Paris aan Carter dat er geen reden is voor hen om hun relatie niet openbaar te maken. Tenzij hij natuurlijk nog steeds gevoelens voor Quinn heeft. Dat zou duidelijk een behoorlijk grote reden zijn! En natuurlijk, net zoals Paris vraagt ​​of Carter nog iets heeft met Eric’s vrouw, die binnen zou moeten lopen behalve Quinn en haar man! Verbluffend genoeg vraagt ​​Paris Carter om haar vraag te beantwoorden, het huidige gezelschap is verdoemd. In plaats daarvan verzamelt Carter snel zijn papieren en stelt voor dat hij en Paris zich haastig terugtrekken.

Terwijl ze de hal oversteken naar het ontwerpbureau, vraagt ​​een duidelijk aangevinkte Carter waarom Parijs in vredesnaam zoiets zou doen. Paris zegt dat de manier waarop hij reageerde haar duidelijk maakt dat hij nog steeds gevoelens voor Quinn heeft. (Blijkbaar was het nooit bij haar opgekomen dat wat ze deed onder vrijwel alle omstandigheden enorm ongepast was!) “Als je het naar je zin had, zouden jij en Quinn nog steeds samen zijn”, zegt ze.

Ondanks Carter’s beste pogingen om af te wenden, zegt Paris dat het haar duidelijk is dat hij nog steeds gevoelens voor Quinn heeft… en anderen, zoals Ridge en Eric, zullen het uiteindelijk ook oppikken. Paris besluit dat het oké is dat Carter nog steeds gevoelens voor Quinn heeft. Ze is tenslotte bij Eric, wat betekent dat Carter een manier moet vinden om verder te gaan. “En met wie kan ik beter verder gaan dan met mij?” vraagt ​​ze, alsof zijn tweede keus zijn op de een of andere manier een prima optie is.

Carter, Quinn talk office B&B

Meer: Staat Thomas op het punt een schokkende zet te doen?

Op dat moment komt Quinn binnen en vraagt ​​om een ​​moment alleen met Paris. Zodra de jonge vrouw naar buiten gaat, zegt Quinn: “Je weet dat ik je aan het redden was, toch?” Eenmaal alleen zegt Carter dat Paris beseft dat hij nog steeds van Quinn houdt. Quinn wordt steeds meer overstuur en zegt dat ze blij is met Eric en dat ze Quinn niet anders kan laten denken. ‘Het maakt niet uit wat ze denkt,’ zegt Carter, erop aandringend dat hij en Quinn Eric nooit meer pijn zullen doen. Ik zal het altijd waarderen om een ​​trouwe echtgenoot te hebben!”

John McCook, Jennifer Gareis "The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  04/19/22 © Howard Wise/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8766 USA uitgezonden 05/10/22

Ondanks dat hij Quinn had verteld dat hij een vergadering moest bijwonen, zien we hem zoenen met een halfgeklede Donna, terwijl hij grapt dat hij jaren geleden met pickleball had moeten beginnen. (Het lijkt erop dat we pickleball-referenties kunnen maken in de laatste vermelding in onze Soap Opera Drinkspel!) Eric geeft toe dat hij niet kan stoppen met zich schuldig te voelen… maar hij kan ook niet stoppen met aan Donna te denken! Ze deelt dat het gevoel wederzijds is. Hij geeft toe dat bij Donna zijn als thuis voelt. Hoewel ze suggereert dat het de honing is, zegt hij dat dat het niet is. ‘Het is bij jou zijn. Lachen met jou. Jou kussen. Je in mijn armen houden. Ik kan niet bij je wegblijven! Je brengt me zo’n vreugde,’ zegt hij, terwijl hij haar weer in een stomende kus trekt.

Op de laatste momenten dringt Sheila er bij Finn op aan dat ze op dat moment een band met Hayes en Finn zou hebben, ware het niet voor Steffy. Wat Steffy betreft, de laatste details komen terug als ze haar ouders vertelt dat Sheila daar stond en haar zoon zag sterven. “Ik probeerde 1-1 te bellen, en toen kwam ze op me af, ze richtte het pistool op mij. En ze schoot me neer.”

B&B Sheila Steffy Alley HW

Meer: Wat bracht Katherine Kelly Lang in het ziekenhuis?

Haastig zegt Steffy: ‘Mam, je was zoveel jaren weg vanwege haar, en nu heeft ze mijn man weggenomen. Ze heeft haar eigen zoon vermoord! Ik laat haar hier niet mee wegkomen. Ik wil dat ze lijdt. Ik wil dat Sheila Carter betaalt!”

Volgende The Bold and the Beautifuliemand kan het niet helpen zich schuldig voelen over wat ze hebben gedaan. (En geloof het of niet, het is Sheila niet!)

Een heleboel mensen zullen woedend zijn op Sheila, maar die zo ver zou kunnen gaan dat ze haar zou doden?

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.