Bold & Beautiful’s Steffy/Thomas krijgen Ridge/Taylor weer bij elkaar


Het eens en waarschijnlijk toekomstige koppel ‘heeft geweldige kinderen’. Maar

Het is niet alleen wij. Het blijkt dat Thorsten Kaye zich ook afvroeg hoe The Bold and the Beautiful heeft Ridge’s kinderen geschreven als geobsedeerd door het herenigen van hem en Taylor. Steffy moet een bedrijf runnen, kinderen opvoeden en een huwelijk onderhouden, en Thomas heeft…

uhm. We weten zeker dat hij heeft iets op zijn to-do-lijstje. In ieder geval, “dit zijn twee volwassen mensen met hun eigen leven, en ze willen dat mama en papa weer bij elkaar komen?” Kaye mijmerde onlangs om Soap Opera Digest. ‘Ik denk dat ze papa missen die ze ’s nachts instopt?

‘Ik maak natuurlijk een grapje,’ voegde hij eraan toe. Ha – dat hebben we.

En hoewel het moeilijk te geloven is dat Ridge het zou verdragen dat zijn kinderen hem ronduit zeiden dat hij bij Taylor moest zijn en niet bij “stiefmonster” Brooke – we hebben er eigenlijk al uitgebreid over geschreven – hun streken hebben Kaye een welkome verandering van tempo gegeven. “Het was echt leuk om dit nieuwe aspect van het verhaal te spelen,” zei hij, “en Ridge en Taylor hebben geweldige kinderen.”

“Geweldig” is misschien een stuk, tenminste als het gaat om pro-grade conniver Thomas. Maar complimenten voor Kaye voor het spreken vanuit Ridge’s hart.

Voordat je verder gaat om nog een artikel te lezen, stop even bij de onderstaande fotogalerij, die aftelt soapdom’s rijkste van de rijkenvan de louter welgestelden tot de weinigen die echt welvarend zijn.