Bold & Beautiful’S Steffy zet een val voor Sheila, wreekt Finn’s dood


“Ze was het”, roept Steffy terwijl we ons aansluiten bij het verhaal waar het gisteren was geëindigd. ‘Het was Sheila! Ze schoot me neer en ze vermoordde Finn!” Haar geheugen is volledig terug, een huilende Steffy houdt vol dat ze geen twijfels heeft. “Ik ben nog nooit in mijn leven ergens zo zeker van geweest! Ze deed het! Het was Sheila! Ze haalde de trekker over en Finn redde mijn leven. Hij sprong voor de kogel, en ze nam hem van ons weg! Ik ga haar laten boeten voor wat ze heeft gedaan!”

Wanneer Steffy opnieuw zegt dat Sheila haar eigen zoon heeft vermoord, kan Ridge niet anders dan zeggen: “Natuurlijk deed ze dat.” Taylor vraagt ​​zich af hoe haar nieuwe BFF zoiets vreselijks heeft kunnen doen. “Ze keek naar me”, herinnert Sheila zich, “en schoot me toen neer terwijl haar zoon dood in de steeg lag.” Taylor betreurt het dat ze Sheila in hun leven heeft gelaten en wijst erop dat ze dit als wereldberoemde psychiater had moeten zien. Steffy maakt duidelijk dat Finn voor de kogel sprong en dat ze alleen leeft vanwege de acties van haar man.

‘Ik ga deze vrouw vermoorden,’ gromt Ridge. (Ons aansporen om te zeggen: “Ga in de rij staan, vriend, want we hebben een” lijst van verdachten voor het schijnbaar onvermijdelijke moordmysterie!”) Taylor wil de politie bellen, maar Steffy stelt in plaats daarvan voor dat ze Sheila bellen en haar uitnodigen. ‘Ik wil haar gezicht zien als ze gepakt is. Ik wil haar recht in de ogen kijken en haar zien kronkelen”, zegt de opgewonden weduwe.

Vet restaurant Sheila Deacon

Deacon vertelt Sheila dat hij kan zien dat er iets niet klopt, gebaseerd op het feit dat ze “allerlei gekke dingen” zegt, waaronder dat haar zoon nog zou leven als Steffy er niet was geweest. Wanneer erop wordt gedrukt, zegt Sheila dat als Steffy “de dingen anders had aangepakt”, Finn nog steeds bij hen zou zijn. ‘Zoals je praat, is het bijna alsof je er die avond bij bent geweest,’ voelt Deacon aan.

Deacon blijft precies de juiste vragen stellen – zij het onbedoeld – om Sheila dingen te laten zeggen die ze waarschijnlijk niet zou doen als ze niet zo opgewonden was. Ze klaagt erover dat Steffy alleen aan zichzelf denkt, eraan toevoegend dat Steffy waarschijnlijk de mond heeft gesnoerd tegen de persoon met het pistool. “Ik weet zeker dat het nooit hun plan was om twee mensen neer te schieten”, stelt ze voor, eraan toevoegend dat ze daar had moeten zijn om haar zoon te beschermen. Deacon vertelt haar dat ze niet verantwoordelijk is, en lijkt niet te merken dat ze snel wegkijkt. “Je problemen met Steffy hebben dit niet veroorzaakt”, zegt Deacon, maar Sheila blijft ervan overtuigd dat het voor iedereen het beste is als ze de stad verlaat.

Carter praat met Quinn Office bb

Meer: Een geschenk kan leiden tot een levensveranderende beslissing

In het ontwerpbureau geeft Carter toe aan Quinn dat Paris misschien een sfeer heeft opgepikt die haar misschien heeft doen beseffen dat hij nog niet helemaal over Erics vrouw is. “Ik ben niet zo goed in het verbergen van mijn gevoelens als hij dacht”, geeft de menselijke puppyhond toe zonder pokerface. De voormalige geliefden bespreken hoeveel er op het spel staat en wat ze elk te verliezen hebben. Quinn geeft toe dat ze zich aangetrokken voelt tot “alles wat met Carter te maken heeft”, maar voegt eraan toe dat ze van haar man houdt en dat ze toegewijd zijn aan elkaar. Quinn weet dat ze Erics vertrouwen heeft geschonden, en dat zou hij haar nooit, maar dan ook nooit aandoen.

Carter zegt dat hij 50 redenen kan bedenken waarom elke man geluk zou hebben om Quinn te hebben. “Net 50?” grapt ze, wat hem ertoe aanzet dat aantal te verhogen tot een miljoen. (Misschien kunnen we genoegen nemen met een gemiddeld getal, bijvoorbeeld 2500?) “Ik heb geprobeerd om zachter, meer aanwezig, kwetsbaarder te zijn”, zegt ze, terwijl ze de vrouw wil zijn waar Eric verliefd op werd. Maar hij is ver weg, tussen werk en ‘zijn hervonden liefde voor augurk’. (Ja, dat zei ze echt. En ja, volgens de regels van ons drinkspel, je moet puffen.) ‘Hij is me nog aan het vergeven, maar ik kan niet wachten tot we weer close zijn’, zucht ze. Carter stelt voor dat ze contact opneemt en ervoor zorgt dat Eric weet hoe ze zich voelt.

eric in bed met donna bb

Meer: Katherine Kelly Lang naar ziekenhuis gebracht na ongeval

Ondertussen liggen Eric en Donna vredig in bed, ze houden van het feit dat er in de kleine wereld die ze hebben gecreëerd geen drama is en niemand ze lastig valt. Maar ze kan haar vertellen dat Honingbeer zich schuldig voelt over het bedriegen van zijn vrouw. En natuurlijk, hij denkt aan Quinn terwijl hij met Donna in bed ligt, maar zij beweert aan Brad Pitt te hebben gedacht, waardoor ze ongeveer gelijk zijn. “Je weet altijd een glimlach op mijn gezicht te toveren”, zegt Eric.

Donna houdt vol dat ze zijn leven niet ingewikkelder wil maken, maar Eric zegt dat zij het enige in zijn leven is dat niet ingewikkeld is. “Om hier bij jou te zijn, is dit moeiteloos doen. (Wat lief van Donna om overspel makkelijk te maken voor de oude man!) Eric concludeert dat hij geen spijt heeft, want bij Donna zijn is het beste wat hem in lange tijd is overkomen. In plaats van zich schuldig te voelen, is hij dankbaar voor alles wat Donna in zijn leven brengt. Op dat moment belt Quinn – op advies van Carter – Eric, die haar antwoordt … op video! “Waar ben je?” zij vraagt.

Op de laatste momenten stelt Ridge voor dat ze Sheila moeten laten arresteren in plaats van haar uit te nodigen. ‘Dat zal ze zijn,’ zegt Steffy, ‘we zullen ervoor zorgen. Maar ik moet haar eerst zien!” Taylor is terughoudend, maar Steffy wil dat haar moeder contact opneemt met Sheila en haar precies aanbiedt wat ze wil: deel uitmaken van hun leven en Hayes zien. “Ik moet het gevoel hebben dat ik Finns dood op de een of andere manier wreek”, zegt Steffy. Taylor is bang dat Sheila een wapen meeneemt, maar Steffy zegt dat zelfs de waanzinnige Hayes nooit een vuurwapen zou meenemen. Met tegenzin belt Taylor het nummer van Sheila. Taylor gebruikt Hayes als lokaas en vraagt ​​of Sheila terug naar het huis wil komen. ‘Ik wil echt dat je hier bent, Sheila’, zegt Taylor met een zucht. ‘Ik wil gewoon dat je krijgt wat je verdient. Finn zou dit willen. We moeten zijn nagedachtenis eren.” Opgewonden accepteert Sheila, ze heeft duidelijk geen idee dat ze in een val loopt…

Steffy herinnert zich Sheila Shot Finn BB

Meer: Jacqueline MacInnes Wood deelt hartverwarmende familiefoto’s

Bij het huis bovenop de klif is Steffy vastbesloten om dit te doorstaan. “Finn is de reden dat je nog steeds een dochter hebt, mijn kinderen hebben nog steeds een moeder”, zegt ze tegen haar ouders. ‘Vanwege de moed van mijn man. Het offer dat hij voor ons allemaal heeft gebracht. Ik moet dit doen. Ik moet zijn moeder onder ogen zien… zijn moordenaar! Sheila Carter terroriseert onze familie al veel te lang. Het is tijd om er voor eens en altijd een einde aan te maken!”

Volgende The Bold and the Beautiful, Steffy en haar ouders zetten een val voor de gevaarlijkste prooi in Los Angeles… Sheila!

Bekijk onze galerij hieronder gevuld met verdachten die uiteindelijk Shelia kunnen vermoorden.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.