Bold & BeautifulSheila vermoordt Steffy, nieuwe rol voor Jacqueline Wood


Praten over een spelveranderende twist!

Twee werelden staan ​​op het punt om in botsing te komen The Bold and the Beautiful. In de echte wereld zal Jacqueline MacInnes Wood binnenkort met zwangerschapsverlof gaan om haar derde kind te verwelkomen en te binden. In de reelwereld is Sheila’s enige hoop om de waarheid over Finns dood stil te houden, af te maken waar ze die nacht aan begon door Steffy permanent het zwijgen op te leggen.

De voor de hand liggende oplossing: ga door met de ultieme shocker en sta Sheila toe om Steffy te vermoorden.

Nee, nee, we stellen de show Fire Wood niet voor… integendeel zelfs. In plaats daarvan zouden we de Forrester-clan toestaan ​​om te gaan met de gevolgen van Steffy’s dood, zelfs als Sheila zich een weg blijft banen in de familie door de nieuwe BFF Taylor iemand te geven om op te leunen.

Flash-forward een paar maanden (vertaling: wanneer Wood’s zwangerschapsverlof voorbij is). Rick Forrester keert even terug van de internationale kantoren en het wordt al snel duidelijk dat hij een geheim bewaart. Tegelijkertijd, in het park met kleinzoon Hayes, vangt Taylor een snelle glimp op van een mooie vrouw en hapt naar adem.

“Steffy?”

Ze probeert de vrouw in te halen, die erin slaagt in een menigte te verdwijnen. Door elkaar geschud, Taylor vreest voor haar eigen gezond verstand en vertelt het aan niemand anders dan – aan wie nog meer? — haar vriendin Sheila.

Meer: Is Phoebe al stiekem in Los Angeles?

Ondanks dat ze in het ziekenhuis lag toen Steffy stierf, kan Sheila niet anders dan bang zijn dat de enige vrouw die haar gelukkige nieuwe leven kan laten ontsporen, weer in beeld is. Uiteindelijk ziet ook zij de vrouw en, wanneer ze haar confronteert, komt ze er snel achter dat “Steffy” haar niet herkent. In de overtuiging dat Steffy het op de een of andere manier heeft overleefd – maar nog steeds geheugenverlies heeft – beraamt Sheila een complot om ervoor te zorgen dat haar voormalige schoondochter deze keer dood blijft.

steffy gallery Jacqueline MacInnes Wood van de CBS-serie THE BOLD AND THE BEAUTIFUL, Weekdays (1:30-14:00 PM, ET; 12:30-1:00 PM, PT) op CBS Television Network.  Foto: Gilles Toucas/CBS

Meer: Steffy herinnert zich… wat nu?

Ze volgt ‘Steffy’ naar een hotel en duwt Sheila haar een trap af. Hoewel zwaargewond, overleeft de jongere vrouw en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar zijn de Forresters geschokt en verward. Hoe kan dit gebeuren? Hoe kan Steffy nog leven… en opnieuw vechten voor haar leven?

“Omdat ze Steffy niet is”, onthult Rick. ‘Haar naam is Alex. Alexandria Forrester, mijn vrouw… en Steffy’s zus.”

Het blijkt dat de nacht dat Taylor beviel, ze een drieling had, geen tweeling, en het derde kind werd weggevoerd naar Parijs. Rick ontmoette en werd verliefd op de vrouw die precies op zijn ex-vriendin Phoebe leek, maar op haar verzoek haar bestaan ​​geheim hield. Zij, zegt hij, is de reden dat hij in Europa bleef toen Maya terugkeerde.

Maar nieuwsgierigheid had de overhand gekregen van Alex, dus had ze hem gevraagd haar naar Los Angeles te brengen, zodat ze zelf kon beslissen of ze de familie zou ontmoeten die ze nooit had gekend. En omdat ze hun verwarde, vaak smerige geschiedenis kent, verklaart ze nu dat ze met geen van hen iets te maken wil hebben!

Maar dat is natuurlijk nog maar het begin van het verhaal. Een verhaal dat Wood de uitdaging zou geven om een ​​heel nieuw personage te creëren en de plaats van Alex in deze vreemde, voor haar nieuwe wereld te verkennen.

Kijk waar Sheila op onze lijst staat met Vet en mooi’s gekste karakters aller tijden.