Bold & BeautifulSheila zweert wraak op Forresters na haar arrestatie


Het is tijd om te omarmen wie ze werkelijk is.

Verrassing, verrassing, maar het blijkt, The Bold and the Beautifulis Sheila echt was proberen een beter mens te zijn! Tenminste, ze probeerde het in haar hoofd. Kimberlin Brown sprak met Soap Verteren en stond erop dat haar onstabiele alter-ego er alles aan deed om haar verleden achter zich te laten.

Meer: Fans wegen mee met wat de toekomst biedt voor Donna en Eric

“Ze dacht dat ze had betaald voor haar misdaden”, legde de actrice uit aan… Verteren. Toen vermoordde ze haar eigen zoon terwijl ze Steffy probeerde te vermoorden. Die verraste zelfs haar.

Daar zou kunnen er moet iets gezegd worden over mensen die weigeren haar een kans te geven om beter te worden en haar in dezelfde hoek duwen waar ze altijd in was geweest. Dat gebeurt zeker, en het kan hier zijn gebeurd. Maar als je reactie daarop levens verwoest en mensen vermoordt, verlies je vrijwel elk moreel hoogstandje!

“Het enige wat ze wilde was de kans om van haar zoon en haar kleinzoon te houden”, zei Brown over Sheila, “en de familie Forrester stond dat in de weg.”

Steffy confrontatie Sheila B&B

De hel heeft geen woede zoals een Sheila in het nauw gedreven.

Krediet: Howard Wise/JPI

Wat er tot nu toe is gebeurd, heeft er echter toe geleid dat Sheila zichzelf in bedwang heeft gehouden om een ​​kans te maken met haar familie. (Bedoelde woordspeling.) Maar nu haar misdaden zijn opgegraven, haar zoon dood is en haar kleinzoon van haar is afgenomen, heeft ze niets te verliezen en geen reden om achter te blijven!

‘Zodra ze haar ontmaskeren in het bijzijn van Deputy Chief Baker,’ zei Brown, ‘zweert ze wraak. Je mag Sheila nooit verraden. We kennen haar geschiedenis, en ook al is ze gearresteerd, dat betekent niet dat het haar zal tegenhouden.”

En ja, iedereen zou een doelwit kunnen zijn, zelfs haar bestie, Taylor. Haar verraad was verwoestend. Sheila dacht echt dat ze een connectie hadden, en ze had nog steeds een kans om een ​​beter mens te worden, maar toen ging de psychiater haar in de val lokken.

Dus, wat blijft er over voor Sheila?

“Het enige wat ze weet te doen,” benadrukt Brown, “en dat is vechten.”

Bekijk onze galerij van waarschijnlijke verdachten in het geval dat Sheila wordt vermoord voordat ze de kans krijgt om wraak te nemen!