Bold & BeautifulSteffy heeft een vriend nodig, al was het maar om de bruiloft te stoppen


Wat de aanstaande bruid meer nodig heeft dan een nieuwe echtgenoot, is een vriend.

Niemand kan zeggen dat Steffy niet rondkomt. Zoals de meeste smerig-rijke, adembenemende krachtpatsers doen, de Vet en mooi heldin kan het prima redden, heel erg bedankt. Maar ze doet het niet met een beetje hulp van haar vrienden. Of ieder hulp van haar vrienden. Waarom?

Omdat ze eerlijk gezegd is hebben ieder?

bb-vriend-voor-steffy-jj-3

We konden Lindsay Korman Hartley (ex-Arianna, Dagen van ons leven), Emme Rylan (ex-Lulu, Algemeen ziekenhuis) of Eden Riegel (ex-Heather, Jong en rusteloos) de thee morsen met Steffy.

Meer: Het onuitgesproken probleem met Steffy en Finn

Jarenlang besprak Steffy haar on-again / off-again relatie met Liam met familieleden. Dat is tot op zekere hoogte prima, maar dan wordt het gewoon onhandig. Had ze dat niet moeten doen – en ook niet verdienen – een vertrouwelinge, vooral nu ze zich voorbereidt om in het huwelijksbootje te stappen en een gezin te stichten met Finn?

Wij denken van wel. Hel, ja, in feite. Steffy heeft een maatje nodig van buiten de Forrester / Logan / Spencer-bubbel, een echte vrouw met een echte baan, waarvan ze daadwerkelijk kan worden ontslagen omdat ze niet de kleindochter van de oprichter is. Zo iemand zou dingen tegen haar kunnen zeggen die niemand anders zal zeggen, dingen als: “Wacht, je hebt geslapen met de zoon van je stiefmoeder? En beide van Bill’s zonen? En Bill?!?”

Dit broodnodige gesprek zou dan kunnen lachen en zeggen: “Je begrijpt het, meid!”

Jacqueline MacInnes Wood"The Bold and the Beautiful"  Stel Malibu Locatie Malibu, Ca.  15-01-21 © Howard Wise / jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8475 USAirdate 15-03-21

Een vriend zou kunnen zeggen: ‘Schat, je draagt ​​die steen nu een week. We hebben het gezien. Je kunt je hand alvast neerleggen. “

Meer: Finn en Steffy’s weg naar romantiek [PHOTOS]

Het zou dat perspectief zijn dat dit personage zo cruciaal zou maken. Ze zou Steffy niet beoordelen, ze zou gewoon van haar genieten. Ze zou iemand zijn die Steffy kon vertrouwen, iemand die niets te verbergen heeft, een open boek dat onze heldin al van kaft tot kaft heeft gelezen. Als zodanig zou ze iemand kunnen zijn naar wie Steffy zou kunnen luisteren als ze zou suggereren dat haar rit-of-die misschien haastte om met Finn te trouwen.

‘Ik vind het geweldig dat je eindelijk buiten de familie verkering hebt,’ maakt Steffy’s bestie misschien een grapje. “Maar moet je echt meedoen aan de eerste man met wie je uitgaat en die niet al is uitgenodigd voor je Forrester Thanksgiving-vergeef-a-thons?”

Steffy’s knop zou duidelijk maken dat ze niet suggereert dat Finn niet de bijenknieën is. Ze zou zich gewoon hardop afvragen of haar maatje misschien een heleboel van de goede dingen, de leuke, doorspoelde, zoals elkaar leren kennen en hem laten werken om haar hart te winnen.

Wat denk je, Vet en mooi fans? Is het niet tijd – Verleden zelfs tijd voor Steffy om iemand te hebben om mee te praten naast haar familieleden? Onderweg naar de opmerkingen, stop dan bij de onderstaande fotogalerij om te bekijken foto’s van Steffy door de jaren heen