Bold & BeautifulWordt Sheila afgeschreven? Verleden punt van geen terugkeer


Sommige plekken zijn gewoon te krap om eruit te komen.

The Bold and the Beautiful kan Sheila alle bedreigingen laten uiten die ze wil, maar voor zover we kunnen zien, is dit het einde van de lijn voor de schurk. Haar schrikbewind heeft haar naar beide gebracht De jongeren en de rustelozen en terug en naar het graf en terug. Maar deze keer is er gewoon geen uitweg.

Heck, er is zelfs geen manier meer voor kijkers om met haar mee te voelen. Sheila wilde iets (een plaats in het leven van haar zoon en kleinzoon), kreeg het niet en als reactie daarop zette ze het leven op z’n kop van iedereen die het idee had om de gekke vrouw een plekje op hun familiefoto’s te reserveren. Betrapt, was ze van plan schoondochter Steffy in koelen bloede te vermoorden – en nadat ze Finn per ongeluk had neergeschoten, probeerde ze precies dat te doen.

Meer: Wie kwam opdagen om Katherine Kelly Lang op te vrolijken?

sheila mashup

“Mensen kunnen veranderen”, hield Sheila vol. Mm-hm.

Krediet: Aaron Montgomery/JPI (4), Jill Johnson/JPI, Howard Wise/JPI

De hypocrisie van personages als Brooke en Ridge kan je van tijd tot tijd tegen de muur drijven, maar er is een groot verschil tussen kattig en veroordelend zijn en een moordlustige maniak zijn. Niemand kan zich Hayes voorstellen in de armen van zijn oma zonder er nachtmerries over te hebben. Niemand kan de gedachte verdragen dat Sheila alleen is in een kamer met “vriend” Taylor.

Ja, de psychopaat heeft Taylor’s leven gered – al die tijd plannen maken om af te maken wat ze was begonnen en Steffy zes voet onder te brengen. En dan haar potentiële slachtoffer de schuld gaan geven van Finns dood! Kom op, dat is een speciaal soort zieke daar.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Bill vraagt ​​zich af of Sheila's gevoelens voor hem echt zijn

Wat denk je? Is Sheila op dit moment niet meer te redden? Op weg naar de reacties, bekijk de vele verdachten in een potentieel “Wie heeft Sheila vermoord?” moordmysterie hier. Dan…

Review Sheila’s leven en misdaden in de onderstaande fotogalerij.