Bold & BeautifulFinn verliest Steffy aan Liam; Mei veegt best/slechtst


Vet mooi Li Steffy Liam Finn

Krediet: Howard Wise/JPI (2); CBS-screenshot

De afleveringen van deze week van The Bold and the Beautiful begon met een knal toen we hoorden dat Finn nog leefde en een beetje werd gegijzeld door zijn moeder. Maar maakte de rest van de week die belofte waar? Lees verder en we bespreken niet alleen wat er gebeurde, maar ook hoe de show het deed tijdens de sweeps van mei als geheel.

De levende dood

Veel kijkers – waaronder ikzelf – waren er vrij zeker van dat Finn nog leefde voordat de show ons Li’s grote geheim vertelde. Maar zoals vaak het geval is bij een goed uitgevoerde onthulling, werkte het grote moment echt. Waarom? Omdat er soms niets bevredigender is dan met je hand op tafel te slaan en te schreeuwen: “Ik wist het!”

Vet li finn alive

Dekt de verzekering de thuiszorg voor een zogenaamd overleden zoon?

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Brandende vragen over de reünie van Finn/Steffy

Ik ben een grote fan van Li’s portrettist, Naomi Matsuda, dus deze specifieke wending boeit me echt. Die blik die Li gaf nadat ze door het raam had gekeken en zien dat Steffy wordt getroost door Liam? Chillen. Ik heb zo’n oordeel op het gezicht van een moeder niet meer gezien sinds het mijne me boos aankeek omdat ik als kind een hele doos met haar “afslanksnoepjes” had opgegeten. (Essie lachte echter het laatst, gezien wat die dingen de komende dagen met mijn maag deden!)

De ex-factor

Ik hou van Brooke, maar toen ze Hope voorstelde om naar Steffy’s huis te slenteren en te “helpen” door voor Kelly te zorgen, wilde ik haar een klap geven. Ze was niet van plan om Steffy’s leven gemakkelijker te maken, maar dacht eerder dat de verhuizing Liam thuis zou houden en zou voorkomen dat hij zijn ex-vrouw het soort emotionele steun zou geven dat gewoonlijk wordt geleverd met een “bow-chicka-bow-bow”-soundtrack .

Brooke verbaasde B&B

Dit is Brooke’s “Zeker, ze zullen niet achter je rug om” gezicht. Wen er maar aan, want ze zal er veel mee vooruitgaan.

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Deze Bold & Beautiful mannen hebben wat liefde nodig!

Maar een pluim voor Hope omdat ze de plannen van haar moeder in wezen heeft afgeremd. Is ze een beetje naïef, gezien de geschiedenis die speelt? Misschien. Maar Hope nam de grote weg, en dat verdient zeker rekwisieten.

Ondertussen kon iedereen met ogen precies zien waar Li zich zo druk over had gemaakt. Ze kent de geschiedenis van Liam en Steffy waarschijnlijk niet zo goed als de rest van ons, maar zelfs zij had geen Magic 8-Ball nodig om het antwoord te weten op de vraag “Zullen deze twee weer bij elkaar komen?” is “U kunt erop vertrouwen.”

Wat voor mij interessant is aan deze nieuwe draai aan een verhaal dat vele, vele malen is verteld, is dit: wat gebeurt er als Finn wakker wordt? Li denkt duidelijk dat Steffy slecht is voor Finn en geeft haar de schuld van alles wat hem is overkomen. Hoe ver is Li bereid te gaan om ze uit elkaar te houden? Zou ze situaties kunnen manipuleren om Steffy terug in Liam’s armen te duwen, en dan tegen haar pas ontwaakte zoon zeggen: ‘Zie je wel! Ze is je niet waard!”

Oh, mama

Op dit punt slaat de logica van Grace nergens op. ‘Ik wil niet dat je worstelt zoals ik worstelde,’ zei ze tegen Paris, alsof Carter een nuchtere vent is in plaats van de CFO van een groot bedrijf. Heck, hoewel Zende misschien een Forrester is, is zijn carrière als ontwerper waarschijnlijk een stuk minder stabiel dan die van Carter. Modetrends komen en gaan, maar mensen hebben altijd iemand nodig om de boeken bij te houden.

parijs ziet quinn met carter bb

Wijselijk wist Quinn wel beter dan haar terug te sturen naar Parijs!

Krediet: Howard Wise/JPI

Vrijdag kregen we de pittige kant van Parijs te zien. Eerst probeerde ze Grace op haar plaats te zetten, toen ging ze door de gang om met Quinn te stoten. Deze versie van Parijs waar ik helemaal in kan komen. Voor het grootste deel is het personage geschreven als zoet en licht, wat eerlijk gezegd saai is. Maar een jonge vrouw die het lef heeft om Quinn… in haar gezicht te praten? Dat is een personage waar ik meer van wil zien.

May Sweeps Review

Het waren de beste tijden. Het was de niet-helemaal slechtste, maar zeker meest voorspelbare tijd. Zo zou ik het samenvatten Vet en mooi’s sweep periode. We kregen grote verrassingen (Eric gaat vreemd met Donna!), langverwachte onthullingen (Brooke weet waarom ze dronk!) en oh zo veel repetitieve dialogen. Maar laten we even kijken naar de hoogtepunten van de maand, oké?

Meest inventieve coververhaal: Wacht, als mijn tante – die ongeveer even oud is als Eric – zegt dat ze “pickleball gaat spelen”, ontmoet ze dan echt een jonge dekhengst? #GoForItAuntEleanor

Eric, Quinn martini B&B

‘Sorry, Quinn. De nummer 1 regel van Pickleball Club is ‘Praat niet over Pickleball Club.’”

Krediet: Howard Wise/JPI

Meest Meme-waardige regel: Ridge zei over Sheila: “Hou je mond! Ik kan niet meer naar die stem luisteren!” Als gif? *kus van de chef*

Kortstlevende vriendschap: Sheila heeft geluk dat, toen de waarheid naar buiten kwam, vriendin Taylor haar niet terug naar het ziekenhuisdak nam en haar eraf duwde!

• Meest gemist: Door de paar glimpen die we van Bill kregen, vroegen we ons af waarom iemand die we beschouwen als een van deze soaps top-10 karakters aller tijden is buitenspel gezet.

Minst logische afwezigheid: Waarom is Katie er niet geweest voor haar zus, gezien alles wat Brooke doormaakt? Het is niet alsof ze iets beters te doen heeft.

gewaagde logan zusters brunch screenshot

‘Sorry dat ik er niet ben geweest, jongens. Maar ik ben… eh… ja, ik heb niets.’

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Krista Allen is klaar voor Taylor om vies te vechten

• Grootste plaag: Het begint zeker te voelen alsof we op weg zijn naar een Carter/Quinn-reünie, toch? Ik zou er mijn onderste “Quarter” op verwedden… en ik ben er totaal niet boos op.

De meeste therapie nodig: Het feit dat de wereldberoemde psychiater (patent aangevraagd) Taylor nog steeds niet weet dat ze beter verdient dan Ridge, is op zijn best verontrustend.

Als we het weekend van Memorial Day ingaan, denk dan met ons mee over de soapsterren die we hebben verloren in de eerste helft van 2022.