Bold & Beautiful Voorbeeld; Steffy herinnert zich Finn en Hayes


Zal Steffy zich herinneren dat het Shiela was die Finn neerschoot en vermoordde?

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 25 – 29 april, Steffy begint het zich eindelijk te herinneren. Lees erover, en bekijk de preview.

Nadat ze door Shiela was neergeschoten en samen met haar man Finn voor dood was achtergelaten, werd Steffy in de steeg gevonden door Deacon, die 911 belde. Bridget keerde terug naar de stad toen ze hoorde over Steffy en vertelde Ridge en Taylor dat ze in coma lag. Er gebeurde echter een wonder toen Steffy zich roerde. Tot grote schrik van Liam en van iedereen had Steffy geen herinnering aan de schietpartij of zelfs aan Finn! Ze geloofde dat ze nog steeds getrouwd was met Liam. Dit was natuurlijk goed nieuws voor Sheila, aangezien Steffy niet kon vaststellen wat er met haar was gebeurd.

Hope was stomverbaasd toen Liam besloot mee te spelen met Steffy’s overtuiging, om haar niet te schokken met de realiteit van de situatie. Dat is natuurlijk precies wat er gebeurde toen Steffy Kelly zag, die niet de baby was die ze zich herinnert. Toen Deputy Chief Baker Steffy vroeg wie haar had neergeschoten, leken haar herinneringen terug te keren.

Deze week, met Liam, Thomas en Taylor aan zijn zijde, belooft Ridge Steffy dat ze zullen uitvinden wie haar dit heeft aangedaan, zowel zij als Finn. Plots herinnert Steffy zich Finn en haar zoon en smeekt ze om hen te zien.

Taylor huilt tegen haar dochter dat Finn zoveel van haar hield, wat Steffy ertoe bracht te vragen: “Waar is hij nu?”

Wat denk je fans? Zal de dood van Finn Steffy choqueren zodat ze zich herinnert dat het Sheila was die hen neerschoot? Of blijft ze dat blokkeren?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wat Bill belooft te doen.

Voordat je gaat, neem een ​​kijkje op memorabele locatieshoots op de soaps in onderstaand fotoalbum.

Video: Vet en mooi/Twitter