Bold & Beautiful: Wanneer krijgen we meer Steffy/Finn; Zal Sheila sterven?


Plus, fans eisen: “Stop met Thomas onder de bus te gooien!”

Er is nooit een saai moment als het gaat om Gedurfd leven!, het wekelijkse YouTube-chatfest dat wordt georganiseerd door Vet en mooi begeleiden van producer Casey Kasprzyk. En de aflevering die op 11 november werd gepost, was geen uitzondering. Terwijl de show meestal de gastheer laat zien die een gast aan het kletsen is, vond Kasprzyk tijdens het meest recente uitje telefoontjes van fans … en jongen, hadden ze veel te zeggen.

Onderweg liet Kasprzyk een paar sappige klompjes vallen met betrekking tot aankomende verhaallijnen als antwoord op vragen voor kijkers. Toen iemand bijvoorbeeld klaagde dat we Steffy en Finn niet veel meer zagen sinds zijn wonderbaarlijke wederopstanding en hun romantische reünie in Monte Carlo, gaf de producer aan dat dat zeker zou veranderen.

“Je zult veel meer Finnegans zien aankomen naarmate het jaar ten einde loopt en we de hoek omdraaien naar het nieuwe jaar”, plaagde hij.

Dit was welkom nieuws voor fans, vooral gezien het feit dat Steffy meer bezig was met het liefdesleven van haar pas herenigde ouders dan met haar eigen leven.

En hoe zit het met Finns moeder, Sheila, die haar obsessie met haar zoon en kleinzoon lijkt te hebben ingeruild voor seks met onwillige kamergenoot Deacon. Toen een beller vroeg wanneer de duivelin eindelijk haar langverwachte verdiende loon zou krijgen, liet Kasprzyk doorschemeren dat de gekke voormalige verpleegster misschien niet zo’n gelukkig vakantieseizoen zou hebben.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy voelt zich verraden door Finn

B&B Steffy Finn

“Ik zal zeggen rond Kerstmis, dingen worden echt interessant,” zei hij bedeesd. “We hebben wat hints laten vallen [during] de Halloween-aflevering’, zei hij, eraan toevoegend dat de op zichzelf staande aflevering ‘er echt op gericht was dat Sheila terugkijkt op haar verleden om te zien hoe ze verder kan gaan naar haar toekomst. Ik denk dat als dit jaar ten einde loopt, we gaan kijken naar wat Sheila’s pad hieruit is, als er zelfs maar een pad is. Nu is ze voortvluchtig, ze wordt gezocht voor een dubbele schietpartij… “

Zou het feit dat zowel het verhaal van Sheila als dat van Steffy en haar man rond dezelfde tijd op stoom komen, erop wijzen dat ze alle drie opnieuw op ramkoers zitten?

Ondertussen vond het laatste deel van de show – dat je hieronder in zijn geheel kunt beluisteren – verschillende bellers die Thomas ter verdediging kwamen. Hoewel ze zijn acties niet verdedigden, suggereerden ze dat een legacy-personage beter verdiende dan herhaaldelijk, zoals herhaaldelijk werd gezegd, door de schrijvers “onder de bus gegooid” te worden.

Meer: Staat Thomas op het punt een grote fout te maken?
Als je behoefte hebt aan een beetje “Sinn”-actie, kijk dan eens in de onderstaande galerij waarin we herbeleven hun epische romance!