Foto’s achter de schermen van Bold & Beautiful’s Hoop voor de Toekomstige Modeshow


Sneak peek van de modeshow die het ene stel zou kunnen beëindigen en het andere zou kunnen lanceren.

Hope en Thomas hebben koortsachtig gewerkt om de modeshow van de Hope For the Future-lijn voor te bereiden, wat een welkom verhaal is voor fans die al lang vingers, tenen en andere dingen kruisen in de hoop dat Vet en mooi zou teruggaan naar zijn roots om zich opnieuw te concentreren op de haute couture-dynastie die de Forresters stichtten.

Gelukkig voor Thomas en Hope is er momenteel geen rivaliserend modehuis ter plaatse om hun ontwerpen te stelen of het feest te laten crashen zoals Spectra Fashions ooit deed, dus de nacht zal zeker een triomf worden, vooral als de sneak peek-foto’s die we hebben gezien van de “Forrester-creaties” zijn alles om langs te gaan.

Vet en mooi zal op woensdag 2 november de aftrap geven voor de Hope For the Future-modeshow, de eerste op het scherm sinds 2018, en deze duurt tot en met vrijdag 4 november.

Niet alleen zal de nieuwste Gastrollen voor Big Brother, Taylor Hale, Monte Taylor en Joseph Abdin verschijnen in deze scènes, maar we verwachten ook een aantal grote ontwikkelingen qua verhaallijn. inderdaad, de Vet en mooi persbericht belooft dat de modeshow “de achtergrond zal vormen voor een sappig drama tussen Hope, Thomas en Hope’s echtgenoot.”

Maar dat is niet de enige zeepachtigheid die zou kunnen ontstaan. Katie en Carter hebben flink geflirt en beiden zullen aanwezig zijn op het grote evenement. Wat kan er spannender zijn dan een triomfantelijke nacht voor het bedrijf om dit paar in officieel koppel te lanceren? Zouden ze nog een kus kunnen delen?

Lees ook:  SNEAK PEEK op #BoldandBeautiful Volgende week: Brooke maakt de laatste oproep over de ...

Wat Liam betreft, hij is al bezig met Hope’s acceptatie van Thomas, die hij nog steeds als een gevaar voor zijn vrouw beschouwt, en teasers vertellen ons dat hij getuige zijn van een hecht moment tussen Hope en Thomas dat zal vrijwel zeker alarmbellen in zijn hoofd laten gillen.

Als dat is niet genoeg om hem uit het diepe te sturen, Steffy’s onthulling kan een reeks gebeurtenissen in gang zetten dat zou kunnen leiden tot een echte Vet en mooi schok!

Zien sneak peek foto’s van Bold & Beautiful’s Hope For the Future modeshow in de galerij hieronder.