Gedurfde en mooie samenvatting: Hope Doll vertelt Thomas om seks te hebben met Hope


In zijn appartement balt Thomas zijn vuist en staart naar de Hope-etalagepop, die vervaagt terwijl hij probeert zijn zicht helder te maken. Hope-pop vertelt hem: “Save Hope. Dood Liam. ” Thomas protesteert dat de mannequin terug moet, maar ze herinnert hem eraan dat hij haar hier heeft gebracht en gromt intens dat hij van Liam af moet. Thomas trekt een grimas en haalt zijn handen door zijn haar voordat hij tegen de pop roept: ‘Je bent geen hoop. Wie ben je?!” De mannequin herhaalt dat hij van Liam af moet; iedereen lijdt door hem – hij maakte Hope van streek door tijd met Steffy door te brengen. Thomas vraagt ​​hoe ze dat weet. De mannequin laat hem weten dat ze het weet omdat ze Hope is … Hoop voor nu tot de echte Hope haar vervangt.
Thomas wordt gek van B&B

Meer: De enorme gok van B&B werpt zijn vruchten af, hier is waarom

Bij Forrester Creations verzekert Hope Steffy dat ze het goed vindt dat Liam zo hands-on met Steffy is. Plots komt Liam binnen en stamelt over Steffy’s krankzinnige broer – hij moest daar weg voordat het fysiek werd! Hij vertelt dat Thomas een etalagepop in zijn appartement heeft en laat ze raden op wie hij eruit ziet. Liam kan niet uitleggen hoe griezelig het was om een ​​pop te zien die op zijn vrouw lijkt in het appartement van Thomas. Hope vraagt ​​zich af waarom hij Charlie er niets over heeft verteld, en is het ermee eens dat het raar is, maar waarom hij zijn best deed op zijn werk en de middernachtolie verbrandde – misschien had hij de mannequin nodig. Steffy is het daarmee eens. Liam is overweldigd door hun gebrek aan bezorgdheid. Hope wijst erop dat Liam hem niet vertrouwt en klaagt erover dat hij hem confronteert. Ze herinnert hem eraan dat hij de vader van Douglas is en een Forrester; ze moeten naast hem bestaan ​​en het is prima; ze vroeg hem zelfs om weer deel uit te maken van Hope for the Future. Roept Liam uit. Hope schreeuwt dat alles in orde is en Liam moest hem van streek maken! Ze rent naar buiten en zegt dat ze Thomas gaat zien. Daarna wil Steffy dat Liam haar broer wat speling geeft, maar Liam pleit voor zijn zaak en wijst erop dat Thomas ook probeert een wig te drijven tussen hem en Finn. Steffy zal Finn geruststellen en adviseert Liam Thomas te negeren en enig vertrouwen te hebben dat hij veranderd is en niet langer gefixeerd is op Hope. Liam benadrukt dat Thomas goed is in het manipuleren van mensen die dicht bij hem staan. “De man … hij heeft iets mis met hem.” Hij vindt dat hij professionele hulp moet zoeken. Steffy noemt Liam melodramatisch, maar hij denkt dat ze een blinde vlek heeft, net als Hope. Gefrustreerd vertelt Liam dat Thomas een levensechte pop van zijn vrouw heeft; als dat geen obsessie schreeuwt, wat dan wel?

Meer: B & B-column spreekt over besties

Bij Thomas thuis grilt de pop hem omdat hij bij Hope wil zijn, en waarschuwt dat het nooit zal gebeuren zolang Liam er is. Thomas houdt van haar, maar ze wil hem niet. De pop is het daar niet mee eens; ze weet het omdat ze ook Hope is. Het enige wat hij hoeft te doen is Liam kwijt te raken. Hope klopt en Thomas verbergt de mannequin. Hope komt binnen en het spijt Liam kwam naar hem toe en maakte hem van streek. Thomas kneep zijn ogen dicht alsof hij zich afvraagt ​​of ze echt is. Hope onthult dat Liam gelooft dat Thomas nog steeds door haar geobsedeerd is en vraagt ​​om de mannequin. Thomas legt uit toen Charlie het afleverde en hij het zag, het een impact had omdat hij wist dat het hem een ​​betere kunstenaar zou kunnen maken, wat is bewezen. Ze wil het zien. Thomas haalt Hope Too tevoorschijn en Hope loopt eromheen. In Thomas ‘hoofd hoort hij de pop zeggen:’ Neem haar! Neem haar nu mee. Ze wil je.”
Hoop dat Thomas B&B

Volgende De kale en de knappe, Paris zet Zoe ter plaatse over haar liefdesleven.

Terwijl hij zijn demonen bevecht, blikt u terug op Thomas ‘leven in de fotogalerij hieronder. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.