Gedurfde en mooie samenvatting: Quinn raast tegen Shauna voor zijn verblijf bij Eric


Bij Forrester Creations kibbelt Steffy met Liam dat Thomas met Hope in de hut is. Hij is bang dat haar broer zijn zoon weer gebruikt om in Hope’s hoofd te kruipen. Steffy snapt hoeveel Thomas het mist om bij Douglas te zijn en kan Liam’s voortdurende bezorgdheid niet goed begrijpen. Liam wenst dat zij en Hope zijn zorgen deelden en herinnert haar eraan dat Thomas zijn relatie met Douglas heeft misbruikt. Steffy gelooft dat kinderen willen vergeven, vooral als de persoon het goed probeert te maken. Liam ziet te veel rode vlaggen en twijfelt aan de wijsheid van Thomas in het leven van de jongen. Steffy beweert dat hij een toegewijde vader is, en zwenkt vervolgens dat Liam hetzelfde is voor Kelly. Liam stemt ermee in om te proberen Thomas het voordeel van de twijfel als vader te geven, maar zal altijd op zijn hoede zijn als het gaat om zijn interesse in Hope.
Liam vraagt ​​B&B

Meer: Tanner Novlan onthult een nieuwe look

In de hut verzekert Thomas Douglas dat hij het beste kind is dat een vader zich kan wensen. Hij laat de jongen weten dat hij altijd aan hem denkt als ze niet samen zijn. “Vergeet dat nooit.” Douglas belooft dat hij het niet zal vergeten. Hij vertelt dat hij daar graag samenwoont met Hope, Liam en Beth, maar ook van zijn vader houdt. “Wanneer kunnen we weer samenwonen?” Thomas weet het niet zeker, maar vindt het leuk om hem daar gelukkig te zien. Als Douglas huiswerk gaat maken, zegt Hope tegen Thomas dat hij echt een goede vader is. Thomas wil aan iedereen bewijzen dat hij een fulltime vader voor Douglas kan zijn. Hope vat samen dat hij een aantal ongelooflijk kwetsende dingen heeft gedaan, en een deel van haar zal altijd worden bewaakt, maar wat ze de laatste tijd ziet, maakt haar gelukkig. Ze wil ook wat het beste voor hem is. Douglas verschijnt weer om Thomas zijn werk te laten zien en Thomas gutst dat hij zijn slimheid van Caroline moet hebben gekregen terwijl Hope lacht.
Ik hoop Thomas B&B te zien

Lees ook:  Zegt Eric tegen Lauren dat Sheila leeft? Bold & Beautiful/Jong & Rusteloos

Meer: Zeepfans geschokt door de top 30-lijst van superkoppels

In het Forrester-herenhuis vertelt Shauna Eric dat Quinn daar hoort, niet zij. Eric vertelt hoe Quinn haar gebruikte in haar vendetta tegen Brooke. Shauna ging ermee akkoord en spoort hem aan om zijn vrouw te vergeven en haar naar huis te laten komen. Eric vraagtekens om terug te gaan naar hoe de dingen ervoor waren en theoretiseert dat soms van iemand houden niet genoeg is. Shauna herinnert hem aan hun liefde. Eric verheugt zich niet alleen op martini-uur, dus Shauna brengt Zende naar voren die daar blijft. Ze beschouwt Quinn als haar beste vriend, ook al wil ze dat nu niet zijn. Eric denkt dat ze echt iets is. Shauna ziet alle redenen waarom Quinn hem terug wil.
Shauna beroep B&B

Meer: De verjaardagsramp van Darin Brooks

In het strandhuis bespreken Flo en Wyatt de situatie met Shauna in het midden van Eric en Quinn. Flo weet zeker dat ze zal verhuizen en dat er niets aan de hand is. Quinn komt binnen en vraagt ​​wat ze heeft gemist. Flo zegt dat haar moeder langskwam. Quinn wil weten wat Shauna de achterbakster te zeggen had nu ze niet meer bij haar man woont. Ze discussiëren over of Shauna zag een kans. Quinn had het gevoel dat ze werd vervangen, maar dat maakt niet uit, want Shauna deed het juiste en ging er vandoor. Wyatt brengt het nieuws dat ze niet heeft… tenminste nog niet. Quinn is geschokt als hij hoort dat Eric haar niet zou laten vertrekken. Shauna komt binnen en Quinn levels, “Hoe durf je ?!” terwijl ze haar de hele tijd confronteert met het leven met Eric. Shauna ontkent iets verkeerds te hebben gedaan, terwijl Flo zegt dat haar moeder in het pension was. Quinn weet dat ze Eric’s martini’s aan het mixen was. Shauna houdt vol dat ze voor Quinn pleitte en nu is verhuisd – ze kan daar niet wonen als het huis van haar is.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ted King debuteert als Finn's nooit eerder geziene vader, Jack Finnegan Airdate

Volgende De kale en de knappe, Hope verdedigt Thomas naar Liam.

Kijk terug op het leven en de liefdes van Wyatt in de onderstaande fotogalerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.