Gedurfde en mooie samenvatting: Steffy waarschuwt Liam om te stoppen met het beledigen van Thomas

Bij het klifhuis laat Liam Steffy weten dat hij erg dankbaar is dat ze hem zo’n groot deel van Kelly’s leven heeft laten spelen, ondanks het feit dat hij bij Hope is. Nadat Liam zijn dochter heeft gecontroleerd, denkt hij erover na dat hij zich slecht voelt voor Douglas omdat hij Thomas als vader heeft. Ze discussiëren of Thomas de jongen gebruikt om dicht bij Hope te komen. Liam herinnert haar aan zijn manipulaties uit het verleden. Steffy krijgt er genoeg van en vindt dat haar broer een tweede kans verdient. Ze wil Thomas niet met hem bespreken. Liam gaat akkoord met een wapenstilstand. Liam vertelt over zijn geweldige kinderen en vertelt Steffy hoeveel hij haar respecteert en bewondert. Ze herhalen hun dag met Kelly en verwonderen zich over hoe snel ze opgroeit. Liam kan er niets aan doen en gaat terug naar waarom Hope niet kan zien wat Thomas doet. Hij vraagt ​​zich af of hij is veranderd en vindt het niet geweldig dat hij een constante in hun leven is.

Meer: De wending die Liam zou kunnen breken

In het appartement van Thomas ziet Thomas hoe Hope Douglas helpt met tekenen, en begint dan te hallucineren dat de mannequin tegen hem zegt: ‘Dit is de avond voor jou en Hope. Ben je klaar?” De pop dwingt hem een ​​beweging te maken en hij sist: “Stop!” Hope vraagt: “Wat zei je?” Thomas dekt en praat draait zich om naar hen die samenwerken. Thomas bedankt haar voor het afzetten van Douglas. Ze vraagt ​​of dat haar teken is om te gaan. Thomas denkt dat Liam op haar wacht. Ze vertelt dat hij het druk heeft met Steffy. Hope laat Douglas in de andere kamer een videogame opzetten en biedt Thomas vervolgens aan om hem vaker te laten komen. Thomas laat haar weten dat dat zinvol is, en zwaait dan terug naar Liam die bij Steffy is. Hope bevestigt dat ze vrij is. Thomas nodigt haar uit om te blijven eten en Douglas verschijnt weer om haar te smeken in te stemmen. Hoop kan geen nee zeggen tegen dat gezicht. Terwijl Douglas en Hope de tafel dekken, vervaagt Thomas ‘visie en roept Hope Too hem op:’ Zorg dat het gebeurt. Vanavond.”
Thomas hallucineert B&B

Meer: B & B-column praat Thomas en Fauxpe

Bij Forrester Creations bedankt Paris Zende voor de tour en verwondert ze zich erover hoe ver deze verwijderd is van haar echte leven. Ze weet niet wat ze heeft gedaan om een ​​privétour te beoordelen, en flirt terwijl ze plaagt dat ze, wat ze ook doet, het moet volhouden. Ze blijven elkaar leren kennen terwijl Paris vraagt ​​naar zijn ontwerpcarrière en onthult dat Zoe een grote fan van hem is. Ze vraagt ​​om zijn tekeningen, en Zende maakt grappen over haar als spion daarheen gestuurd. Paris haalt zijn schouders op dat hij haar kan zoeken naar een camera. Zende mijmert dat klinkt interessant. Paris kijkt naar zijn werk en denkt dat ze Zoe in het model ziet. Zende kijkt weg voordat ze haar eraan herinnert dat Zoe het gezicht van de lijn is. Hij vindt Paris ook mooi genoeg om te modelleren. Paris grapt dat ze er niet voor geschikt is, en praat dan over maatschappelijk werk. Ze zijn het erover eens dat het leuk is om elkaar te leren kennen.
Zende compliment B&B

Meer: Soap opera nieuws; mijlpalen vieren

Volgende De kale en de knappe, Liam is getuige van iets schokkends bij aankomst in het appartement van Thomas.

Bekijk de grootste rivaliteit van de soapserie in de onderstaande fotogalerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.