Groot Bold & Beautiful Preview: Steffy confronteert Sheila omdat ze haar heeft neergeschoten en Finn heeft vermoord


“De bommen die op het punt staan ​​te vallen, zullen je wegblazen.”

Het is het moment The Bold and the Beautiful fans zijn aan hun schermen gekluisterd voor … Steffy herinnert zich eindelijk dat Sheila degene was in de steeg met haar – degene die niet alleen haar neerschoot, maar ook haar eigen zoon, Finn, vermoordde! In het laatste nummer van Soap Opera DigestJacqueline MacInnes Wood geeft een voorbeeld van hoe het zich allemaal ontvouwt: “Steffy probeert zich wanhopig te herinneren wat er is gebeurd en heeft hier en daar flitsen.”

En één ding waar Sheila niet op rekende bij haar onverwachte bezoek om Hayes te zien, was dat het een onbedoeld gevolg zou hebben … Toen Sheila arriveerde om haar kleinzoon te zien in de aflevering van donderdag 5 mei, eiste Steffy dat ze zou vertrekken, alleen om te stoppen haar voordat ze de deur uit liep. Hoewel Sheila nu denkt dat ze voet bij de familie kan krijgen, omdat ze Taylor heeft gered, heeft Steffy het niet en uiteindelijk eist ze dat ze het klifhuis verlaat. Dat is wanneer het allemaal weer bij haar terugkomt…

Meer: Genomineerden voor Bold & Beautiful Daytime Emmy 2022

Zittend met Ridge en Taylor, voorzag Wood een voorbeeld: “Ineens ziet ze in haar gedachten dat het Sheila was in het steegje met haar.” Steffy weet dat ze ruzie hadden, maar met haar geheugen nog steeds wazig, kan ze zich niet herinneren waar ze ruzie over hadden – totdat Steffy zich herinnert dat Sheila een pistool op haar richtte en Finn neerschoot!

Iedereen, vooral Steffy, is er kapot van en boos en hoewel Ridge en Taylor Baker willen bellen en Sheila willen laten arresteren, houdt Steffy hen tegen. Ze komt snel met een plan en wil niets liever dan erbij zijn als Sheila ten onder gaat – en ze wil niet dat Sheila het ziet aankomen. “Ze wil degene zijn die Sheila laat weten dat haar tijd officieel om is”, vervolgde Wood. Steffy roept vervolgens Sheila op om terug te keren naar het klifhuis, wat haar hoop geeft op een relatie met Steffy en Hayes. Met Ridge en Taylor – en Baker in de buurt – arriveert Sheila en “Steffy bespringt … en ontketent haar woede op Sheila.”

Meer: Actrice keert terug voor zeepbruiloft van het jaar

‘In het begin is het erg stil,’ voegde Kimberlin Brown eraan toe. “Maar ik heb nieuws voor je, de bommen die op het punt staan ​​te vallen, zullen je wegblazen … op het moment dat Sheila erachter komt dat Steffy het weet, is het explosief … als ze alles terug zou kunnen nemen, zou ze dat echt doen.” Brown plaagde echter ook: “Maar Sheila leeft nog steeds.”

En we weten allemaal wat dat betekent, Sheila is niet iemand die snel opgeeft en weer terugvalt!

Leuk vinden Brown vertelde Soaps.com in ons vorige interview,,Alles wat Sheila doet, doet ze vanuit een bijna wanhopige zoektocht naar liefde. Ze wil gewoon wat ze iedereen ziet hebben. Ze begrijpt niet waarom mensen zoals Brooke denken dat ze liefde en geluk niet waard is,” en legde verder uit: “Zoveel van de vreselijke dingen die in het verleden zijn gebeurd, hadden voorkomen kunnen worden als mensen gewoon zouden stoppen met proberen op te staan. in de weg van Sheila en geluk!”

Nou, daar heb je het, fans… hou je petje vast, want er staat ons een groot, opwindend drama te wachten!

Bekijk voordat je vertrekt onze galerij hieronder met 35 foto’s van Bold & Beautiful’s beste koppels aller tijden – gerangschikt – inclusief Steffy, Sheila en degenen met wie ze contact hadden!