Hoeveel kinderen doen Bold & Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood hebben?


Emoji’s vlogen als reactie snel en woedend.

Op 23 november, toen velen van ons zich afvroegen hoe vaak ze de tofurkey moesten bedruipen en zich afvroegen of het een goede zaak is om cranberrysaus in de vorm van een blikje te serveren, koesterde Jacqueline MacInnes Wood zich in het ouderschap. De moeder van drie kinderen met echtgenoot Elan Ruspoli deelde op Instagram een ​​foto die niet alleen sprak over de band tussen haar en haar jongens (Rise, Lenix en Brando), maar ook over haar bescherming van hen.

“Knoei niet met de Mama Bears”, schreef ze bij de afbeelding, waarin zij en haar kinderen lieflijk verstrikt zijn in een knuffel van vier kanten.

Het zou moeilijk zijn om midden in die omhelzing te zitten en niet gelukkig te zijn. Maar Wood heeft Soaps.com eerder verteld dat ze moeite doet om haar houding aangepast te houden voor maximale tevredenheid. “Ik begin mijn vrije dag altijd in dankbaarheid. Ik was niet altijd zo’, gaf ze toe. “Weet je, je hebt momenten waarop je denkt: ‘Oké, dit is waardeloos.’ Maar ik herinner mezelf er constant aan om dankbaar te zijn voor de kleine dingen.

Op dit moment heeft Wood nog een grote om dankbaar voor te zijn – de dramatische verhaallijn waarin Vet en mooi heeft Steffy laten vallen. Sommige fans zijn bang dat de Brooke-bus op het punt staat haar ooit stiefdochter aan te rijden. Maar het is niet noodzakelijk zo – dit is waarom.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 9 - 13 januari 2023

Terwijl je vandaag samenkomt om te eten met je dierbaren, maak wat “tijd voor mezelf” vrij om de onderstaande fotogalerij te bekijken, een verzameling van beelden van Thanksgiving voorbij Vet en mooi en alle zeep.